Hello Cesaydorf!
Καλά.Αν είχα 1 #close/2000ca, καλύτερα να γινόμουν γκέι,χειρολάγνος,ενασχόληση με το σώμα μου, ή το οτιδήποτε.
Περισσότερα cold?Μα ήδη με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου "μουνόδουλος,“πολύ ψάχνεσαι”,“ας το να ρθει μόνο του” κτλ.Φαντάσου οι γκόμενες τι θα λένε πίσω απ την πλάτη μου. 😮
Βασικά είναι τα σχεδόν πιο αδύναμα.Τα πιο αδύναμα,είναι τα λειτουργικά(-έχεις ένα τσιγάρο; -τι ώρα είναι παρακαλώ κτλ).Ακριβώς φίλε μου.
Καλά κατάλαβες.Απλώς τα 2 ήταν flake #close τελικά καθώς δεν αποθήκευσαν καν τον αριθμό μου και πέραν αυτού,δεν βγήκαμε καν
(δεν καταλαβαίνω γιατί διάολο το δίνουν,αφού δεν θα αξιοποιηθεί..ζώα όσο δεν πάει).Και το last που ανταποκρίθηκε και βγήκαμε,ήταν ένα superfail day2.
Ένας λόγος που δεν παίζω μόνο direct,είναι το ότι θα είναι όλα fail και θα είμαι ο γλοιώδης μαλάκας πέφτουλας που θα στιγματίστει το όνομά του.
Hey Voxile
Έτοιμο αυτό που ζήτησες.😉 Και ΈΛΑ ΚΑΜΙΆ ΒΌΛΤΑ ΑΠΌ ΔΩ!Μ’ΆΦΗΣΕΣ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΑΒΟΉΘΗΤΟ!!!😛
Hello Nickosanonymoys
Μα 0/48(51 πλέον) είναι λίγα;Φαντάσου να έφτιαχνες 48 ταψιά μπακλαβά και να έβγαιναν όλα καμμένα.Ο εργοδότης σου θα σε κρεμούσε στην πλατεία.Πως μπορώ να πάω με διαφορετική ψυχολογία απ’τη στιγμή που ΜΟΝΟ τα άκυρα έχουν ενταχτεί στην καθημερινότητά μου;Όσο και να προσποιηθώ ότι πάω με αυτοπεποίθηση,πως να κρύψω το "ένοχο"παρελθόν μου; :Ρ Δε λέω,σπάω πλάκα στις γνωριμίες και τις ψιλοχαίρομαι πλέον,αλλά όταν δεν υπάρχει ποτέ έπαθλο;
Γενικά είμαι κατασταλαγμένος στο τι θέλω από μία κοπέλα αυτόν τον καιρό.Με κάποιες παραλλαγές στην κάθε μία ξεχωριστά (ανάλογα τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας[κώλος,πρόσωπο,βυζιά,χαρακτήρας,αξιοπιστία κτλ]).
Συμφωνώ στο ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,αλλά στη δική μου περίπτωση,μάλλον δεν αρέσω σε καμία XD
Ήδη έχω φάει pain και ξενέρα αρκετή.Αλλά ως πότε;;;Στο τελευταίο άνοιγμα πήγα και είπα της φίλης μου,"Τι στον πούτσο ρε συ;ΣΚΑΤΑ ΈΧΩ;!;!"και γελούσε.Δεν μπορούσε να καταλάβει το πως ένοιωθα..
Στο γυμναστήριο πάντως μέσα σε 2 μήνες είδα αποτελέσματα.Στο θέμα “γκόμενες” 3ος μήνας και μυγοσκοτώνω.
Πέρισυ φίλε στα cold που έκανα,ήταν είτε μέτριες,είτε φίλες φίλων σε σπιτικά πάρτυ που μετά με κρατούσαν απ τα αρχίδια,είτε η γειτόνισσα που με κατέστρεψε ψυχολογικά καθώς όταν χωρίσαμε,την άκουγα μετά από λίγο καιρό να γαμιέται με άλλον…Οπότε έχεις ένα δίκιο.
Οκ.Να πάω και να απολαύσω το flirtάκι,αλλά πως να πάω χωρίς να προσδοκώ κάτι;Ο ψαράς αν γυρίσει με άδεια χέρια σπίτι του,θα είναι λίγο θλιμμένος πιστεύω.
Αν τη δω να μη γουστάρει,πώς να κρατήσω την κουβέντα;Θα την πιέζω ψυχολογικά και θα χαλάμε και οι 2 τις καρδιές μας.Όταν δε θέλει και το δείχνει εμμέσως και με την ώρα όλο και πιο άμεσα,δεν είναι ένα καλό συμπέρασμα να τα παρατήσω;
Εν κατακλείδι πιστεύω πως είναι σωστά αυτά που λες και πολύ μάλιστα,αλλά χωρίς ΕΣΤΩ 1 νίκη,δεν μπορείς να αποκτήσεις self esteem.
Καλησπέρα Hedonist
Το ότι είναι 48 ca λίγα σε 3 μήνες μου ακούγεται υπερβολικό καθώς,άλλες χρονιές δεν έκανα τόσα ούτε σε χρόνο μέσα.Όπως είπα και πιο πάνω,το 0/48 πονάει και μου φαίνεται παράλογο.Λες και υπάρχει μια μυστική συνομοσία πίσω απ την πλάτη μου που στιγματίζει το όνομά μου(το σκέφτομαι ότι παίζει να υφίσταται και κάτι τέτοιο.Δεν είναι δυνατόν αλλιώς να παίζει κάτι άλλο.Η το ότι είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΧΗΜΟΣ![πράμα το οποίο δεν πιστεύω].Δεν είναι δυνατόν να μην άρεσα ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 51(πλέον)!ΤΟΟΟΟΣΟ απαιτητικές είναι πια; Ο_ο’ )
Φίλε μου είμαι εντελώς αποπροσανατολισμένος.Δεν ξέρω βασικές έννοιες.Δεν ξέρω διαχωρισμούς games’ κτλ.Έχω διαβάσει 2-3 βιβλία μόνο.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει λίγο σ’αυτό 😛
Και ναι!Δεν κουράστηκα απλά…ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΑ!Μισογύνης κοντεύω να γίνω….
Άλλοτε εξ αρχής είναι κακά και άλλοτε στην πορεία χαλάει το γλυκό.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Να περνάτε καλά και να κάνετε συχνά sex!
Drake!