Εννοείται πως δεν μπορείς να κλείσεις όλα τα σετ του κόσμου…Κανείς δεν μπορεί! Αν φας 1-2 τέτοια crush n’ burn, τι έγινε??? Είναι σαν να κάθεσαι να ψάχνεις για πιο λόγο, κρασάρει το κάθε σετ! Δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι…
Το 90% των σετ που θα σου πουν κάτι τέτοιο, προσωπικά πιστεύω ότι απλά δεν ενδιαφέρονται(ίσως για εσένα). Απλά πας παρακάτω. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις άμα σου κρασάρει ένα σετ… (μπορείς βασικά, αλλά δεν αξίζει να επενδύσεις τόσο χρόνο). Και μας μιλάς για 1-2 περιπτώσεις… Ασήμαντο νούμερο!
Από εκεί και πέρα, επειδή λες πως αναφέρεσαι στην περίπτωση που το κάνουν για shit test(που για μένα μια τέτοια πιθανότητα είναι κάτω από 10%, μη σου πω και πολύ παρακάτω…), τότε η λύση είναι μία: Persistence!
Δηλαδή συνεχίζεις να μιλάς σαν να μην στο είπε ποτέ και επιμένεις να κάνεις το παιχνίδι σου…Δεν υπάρχει κάτι άλλο!
Απλά όταν σου λέει μια κοπέλα ότι “Έχουμε σοβαρή συζήτηση”, πολύ απλά σου λέει ΕΥΓΕΝΙΚΑ ότι δεν ενδιαφέρεται και πως άδικα θα χάσεις το χρόνο σου με εκείνην. Και καλύτερα να μιλήσεις σε κάποια άλλη… Δεν βρίσκω πραγματικά κάποιο λόγο να επιμείνεις σε μια τέτοια περίπτωση. Χάσιμο χρόνου! Και οι πιθανότητες για να σου κάνει ένα τέτοιο shit test, είναι ελάαααχιστες…… (έχει άλλα τόσα να κάνει αν θέλει 😛 ).
Και επίσης, δεν πιστεύω πως υπάρχει Girls night όπως λες… Μπορεί να βγουν δύο φίλες και να πουν ότι απόψε δεν θα γνωρίσουν κανέναν! Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό… Αν πάει και τις μιλήσει ο Μπραν Πιτ ή ο άντρας της ζωής της(ο τέλειος άντρας για εκείνη), θα πει ότι δεν θέλει να γνωρίσει κάποιον εκείνο το βράδυ??? Και σκέψου ακόμη κάτι… Εϊναι δυο κοπέλες, και ΟΝΤΩΣ έχουν βγει για ένα ποτό χαλαρά, για να συζητήσουν ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! Π.χ. ένα οικονομικό θέμα, ένα θέμα εργασίας, ένα θέμα με την οικογένεια, ένα σοβαρό θέμα υγείας κτλ κτλ…
Αν πάει κάποιος και τους πει: “Γειά σας κορίτσια. Είμαι εφοπλιστής. Απλά μου αρέσατε και είπα να σας δώσω 1.000.000 ευρώ έτσι απλά… Θέλετε να σας πάρω αύριο ένα τηλέφωνο, να μου πείτε το λογαριασμό που θα καταθέσω τα λεφτά?”!! Τι θα του πουν??? Ότι έχουν μια σοβαρή συζήτηση και δεν μπορούν να τη διακόψουν? Δεν νομίζω… Πολύ ακραίο και φανταστικό παράδειγμα, αλλά έτσι είναι! Είναι στο μυαλό ΟΛΑ!