ο next και ο daskalos γνωριζουν κι αυτοι οταν μας αμπογκαρε ενας Χριστιανος :evil: για να πουλησει τη Καινη Διαθηκη.
χαχαχαχχα μη μου το θυμίζεις 😛
κοίτα το κατα πόσο θα φας amog σχετίζεται και με το bl σου και με το κατα πόσο masculinity kai dominance είσαι..άμα δει ο afc αυτά τα στοιχεία πάνω σου θα κολώσει και δεν θα χωθεί
καθαρό amog (δηλαδή να έρθει να με amogarei κάποιος που δεν είναι ο γκόμενος της, δεν μου έχει τύχει συχνά…σε αντίθεση με φίλες amogaristries :angry: ..anyway) θυμάμαι το είχα αντιμετωπίσει με τον εξής τρόπο…
“ααα μάλλον ο φίλος σου από δω σε γουστάρει…άμα είναι ρε πες της το στα ίσια, μη φοβάσαι 😛 ” το μούγκωσε….βέβαια αν ο άλλος είναι κανα ντούκι, τότε κάνε τη κότα 😛 είχα ανοίξει ένα 9ρι πάνω σε μια μικρή πίστα..και ενώ της μίλαγα, πετάχτηκε από κάτω και της μίλησε ένα τούμπανο…και της κάνω “καλά αυτός νομίζει θα σε ρίξει μόνο με τα μπράτσα του” και μου λέει “βασικά………..το αγόρι μου είναι :woohoo: ” χαχαχαχα σκαλώνω το κοιτάω….και με κοίταζε λίγο αγριεμένος..δεν νομίζω να το άκουσε..βασικά δεν νομίζω να αντιλήφθηκε καν οτι της την έπεσα..αλλά παρ΄όλα αυτά με αγριοκοίταζε…λέω ένα “οπ σορρυ” και τη κάνω 😛
θυμάμαι επίσης περσυ στο καρναβάλι τη πέφτω σε ένα μουνάκι και είχε hookarei για τα καλά…και έρχεται ένας τύπος και λέει με τρεμάμενη φωνή..“εεεε είναι η κοπέλα μου” το κοιτάω..σκέφτομαι “μωρί καργιόλα γιατί δεν μου είπες τίποτΑ” δεν το λέω 😛 και του κάνω “συγχαρητήρια φίλε, πολύ καλή επιλογή” μετά δεν θυμάμαι γιατί αλλά μου κανε κίνο η γκόμενα του μπροστά του..και του λεω “εεεεπ μάζεψέ την, είδες τι μου κάνει” 😛 😛
το χειρότερο είναι βέβαια όταν τρως amog από κάποιο γνωστό σου άτομο…..
2πρόσφατα περιστατικά amog που θυμάμαι και μου χουν μείνει είναι όταν ήμασταν εγώ ο kenzo ο jack daniel και ένα παιδί από τις σέρρες, ο γιάννης, αλλά μου διαφεύγει το όνομά του στο forum..tespa, είδε ένα 9ρι με ένα πούστη φίλο…το σκέφτεται και περνά απέναντι το δρόμο να την ανοίξει..χχαχα ο τρελός 😛 και μετά από ένα λεπτό σκάει ένα αμάξι ακριβώς μπροστά του…ο γκόμενος…ο γιάννης φεύγει και έρχεται σε εμάς…και μετά από λίγα δεύτερα σκάει ένας τούμπανος με πολύ επιθετικό bl προς το μέρος μας..τον βλέπω..λέω…“αυτό ήταν, πήραμε πούλο” και έρχεται αγριεμένος και λέει τη ξέρεις..εμείς unreactive..και κρεμόμασταν από τα χείλη του γιάννη 😛 και του λέει τέρμα φυσικά με απίστευτο delivery “όχι ένα μαγαζί ρώτησα που είναι” και του λέει “α” και φεύγει χχαχααχ..
αλλά το καλύτερο amog περιστατικό ήταν πριν λίγες βδομάδες…ανοίγει o silverider ένα hb με full direct και στο καπάκι εμφανίζεται μπροστά του ένας σχετικά γεροδεμένος,λέγοντας του..είναι η κοπέλα μου….ο silverider του λέει “σόρυ φίλε, άντρες είμαστε, ξέρεις πως είναι αυτά” του κολλάει λίγο μούρη ο άλλος, και του λέει “φιλαράκι……………………..στα αρχίδια σου :woohoo: :woohoo: ” χχαχααχαχαχαχχαχαχααχχααχχαχαχαχα λιώανμε κανα τέταρτο μετά χχχααχχααχχαχαχα