Dr_Magic Καλησπέρα κύριοι από τον Dr Magic Dr, γιατί είμαι ιατρός στο επάγγελμα και magic γιατί είμαι χομπιστας ταχυδακτυλουργος. Σας γραφω αυτη τη στιγμη συνδεδεμενος απο ενα τραγικα αργο wi-fi ξενοδοχείου. Ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο για την κίνηση στο μπαρ του. Είμαι 26 και παντα με κάνουν για 30+. Κάτοικος Βορειων Προαστίων. Από σοβαρές σχεσεις 4 LTRs με την μεγαλύτερη να διαρκεί 3 χρόνια. Απο casual sex, f buddies και f closes, αριθμο γυναικών δυστυχως δεν μπορώ να σας δώσω γιατί δεν μετράω. Και δεν θα’πρεπε ούτε εσύ. Στο Δημοτικό είσαι; Πάντως αν πρέπει να δώσω έναν αριθμό τιμής ένεκεν αυτής της ανάρτησης γνωριμίας μας… 14. 14 διαφορετικές εθνικότητες. Με λες και τύπο gourmet. Το game μου είναι πια natural. Έχοντας δουλέψει κοντά σε μετρ του είδους, όπως ο David Wygant έχω φτάσει το επίπεδο του coach σε bootcamps στο Λονδίνο και στη Νεα Υόρκη. Ασχολούμαι 7 χρόνια. Συνολικά εχω κάνει χιλιάδες ανοίγματα και εκατοντάδες κλεισίματα. Εντυπώσεις; Οι καλύτερες! Το game είναι ενα καταπληκτικό εργαλείο που με εχει βοηθήσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματικη μου ζωή. Από το game θέλω εξέλιξη και επέκταση σε κάθε έναν από εμάς,σε φίλους,κολλητούς και αισίως σε όλο τον αξιο αρσενικο πληθυσμό εκει έξω,μέχρι που ο μυθος του greek lover να αναβιώσει και πάλι τρανός και υπερήφανος. Αμήν. Για μένα θέλω να βελτιώσω το Day game μου που το θεωρώ πιο challenging καθως το night game μου έχει γίνει τοσο άνετο που δεν προκαλεί πρόκληση πια. Μου το σύστησε ο RadarPUA που γνώρισα πρόσφατα στο Κολωνάκι.
Radar Αν και τα λέμε και από κοντά, ας σε καλωσορίσω και επίσημα!!! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ brooo B) B) B) … Είμαι σίγουρος οτι θα δημιουργήσουμε πολλά ωραία πράγματα μαζί, και χαίρομαι που είσαι πλέον και στην οικογένεια του φορουμ μας. Tσέκαρε και τους κανόνες να τους έχεις στα υπόψιν σου https://greekpua.com/forum/3-anakoinoseis/6594-kanones-tou-site Καλή αρχή 😉
Dr_Magic Σας ευχαριστώ κύριοι! Διάβασα τους κανόνες και τα διάφορα μέρη του site,πολύ σωστά οργανωμένο.