Καλησπέρα αδέρφια! είμαι ο :evil: SliK :evil: 21 ετών και μένω κοντά στην περιοχή της Ηλιούπολης-Βύρωνα στην Αθήνα. Πριν ασχοληθώ με το game είχα πάει με κάποιες κοπέλες αλλά πότε δεν ήμουν ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τη συχνότητα που έρχονταν. Ενώ το 1ο lay μου, ήρθε στα 14-15( μετά από cold :lol: ) δεύτερη φορά που έκανα sex ήταν 1+ χρόνο μετά. Συνολικά έχω κάνει 3 σημαντικές σχέσεις με 2 γυναίκες σε ηλικία 14-15 και 16-17( η μια κράτησε 1 μηνά , η άλλη 6 και η τελευταία 3 😛) .
Μετά από ψάξιμο στο ιντερνετ έπεσε στα χέρια μου το double your dating του DDA. Διαβάζοντας το μισό και προσπαθώντας να το καταλάβω, εφάρμοσα κάποια στοιχειά του. Το σημαντικότερο όλων ήταν ότι άρχισα να συνειδητοποιώ πράγματα όπως το BL και η ύπαρξη ενός ιδανικού μοντέλου σύγχρονου άνδρα και πως αυτό επιδρά με τις γυναίκες.
:evil: Στα 20, έπεσαν στα χέρια μου βιβλία όπως το the game, η MM, το magic bullets και άλλα. Αφού διάβασα την ΜΜ και είδα τη σειρά pick up artist κατάλαβα πως υπάρχει κάτι οργανωμένο, το ένα έφερε το άλλο ανακάλυψα το forum άρχισα να διαβάζω τη ΜΜ. Κάπου εκεί αποφάσισα να κάνω bootcamp με Nitro,Iceman,Lord,Darkrider και δηλώνω fan τους και μέσα από το forum.(Η εμπειρία που ζεις είναι πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ, τα παιδιά ξεχειλίζουν από πείρα γνώση και επαγγελματισμό που εκτοξεύουν το infield σε άλλο πλανήτη RESPECT. έκανα close το 1ο set σε target 8ρι με γκόμενο και make out στο 2ο set πάλι 8ρι )
Το παιχνίδι μου προσπαθώ να το στρέψω από ΜΜ σε direct-natural μορφή στοχεύοντας σε ποιο απελευθερωμένη έκφραση των προθέσεων μου και της επικοινωνίας μου γενικότερα με τις γυναίκες . Ενεργά κάνω sarging 4 μήνες κυρίως night και τώρα άρχισα και street έχοντας 100+ cold με 5 make out και ετοιμάζω και κάποια lay