tonto wrote Φίλη μιας πρώην μου αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ.
Οποτε θεωρείτε warm μιας που γνωριζει ο ενας τον άλλο εστω και χωρις να ειχατε ποτε μιλησει! αυτό είναι στα θετικα γιατι στο υποσυνηδητο της ξερει ότι εισαι αλφα! γαμουσες μια γνωστη της!
Την φωνάζω , ec full
Μετά από κάποια ώρα που δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μαζί της αλλά όλο τριγυρνούσε γύρω μου την πιάνω από το μπράτσο με λίγο δύναμη παραπάνω και την τραβάω προς το μέρος μου, την κοιταω στα μάτια σαν να της κάνω ερωτα
Την ώρα που μ την φέρνει κάνω μια κίνηση να πιω έτσι όπως την κρατούσε..
Την αγκαλιάζω από τους ώμους σφιχτά κ την φιλαω στο μέτωπο, η γκόμενα το δέχτηκε
δεν θα κατσω να σου αναλυσω κάθε τι που ειπες, γιατι το παιχνιδι δεν παιζεται με τα λογια… μπορεις να λες οτιδήποτε κουλο και ακυρο θες σε μια γυναικα, και να την γαμησεις!
αυτό που παρατηρησα είναι ότι επαιξες ένα γαματο παιχνιδακι non verbal,είναι αυτά που εχω παραθεσει σε quote, ενώ παραλληλα προσπαθούσες να παιξεις και ένα γαματο παιχνιδακι verbaly..( και πιθανως αυτή ηταν και η αιτια που σε εβγαλε incongruent στο τελος και δεν πηγες για το lay!)
και τι εννοω με αυτό..
δεν ξερω αν ισχυει η όχι αλλα μου φανηκε ότι προσπαθούσες να δειχνεις attractive με τα λογια. ενώ ησουν ηδη στα ματια της!!! εκανες sexual EC, sexual kino, επιθετικο και ωραιο παιχνιδι ,ηταν όλα ΓΑΜΑΤΑ! Για να τα εφαρμόζεις αυτά σιγουρα εχεις νοοτροπια direct / natural!
αλλα από την άλλη σαν να μην πιστευες και τοσο στον εαυτο σου, σαν να ηθελες μια παραπανω επιβεβαιωση για το τι μπορεις να καταφερεις, το οποιο προσπάθησες να καταφερεις λεκτικως!
χωρίς να κάνει κάποια αρνητική κίνηση
καταλαβαίνεις πως το εννοω τωρα? πας να σαμποτάρεις τον εαυτο σου από μονος σου! παω στοίχημα ότι μολις το εκανες και αντεδρασε θετικα το επεξεργάστηκες καπως σαν: αα το δεχτηκε! (σαν να μην ησουν σιγουρος, σαν να μην το πιστευες) δεν πρεπει ποτε να σκέφτεσαι το πως αντιδρανε με κάθε τι που κανεις! απλα αραξε ζησε την στιγμη και απολαυσε το! και θα δεις τα πραγματα θα κυλανε από μονα τους μονο προς το καλυτερο!
και την αφήνω να φύγει (ΛΑΘΟΣ) έπρεπε ν συνεχίσω teasing
το ότι την αφησες να φυγει ενώ ησουν σε ένα πολύ “προχωρημενο” σημειο εγω το μεταφράζω ως the fear of success.. είναι αυτό που ανεφερα και προηγουμένως! σαμποτάρεις τον εαυτο σου μολις δεις ότι τα πραγματα πανε καλα! σε πιανει μια φοβια!
το ότι λες πως επρεπε να το συνεχισεις επαληθευει ότι ενώ εκανες ωραιο non verbal προσπαθούσες να δειξεις γαματος και verbaly! ΓΙΑΤΙ???? γιατι να προσπαθεις? αφου ειδες ότι ειχες θετικα αποτελέσματα οσο ΔΕΝ προσπαθούσες! δεν νομιζω όταν την κοίταξες σαν να της κανεις ερωτα ότι νωρίτερα ειπες κατι του τυπου: τωρα πρεπει να γινω sexual…. απλα συνεβει! επειδή αυτό ενιωσες!!!!
φεύγοντας περναω από δίπλα της κ της λέω στο αυτί..
supeeeer!!! εκει επρεπε να ριξεις ένα leadarisma τρελο!! το περιμενε!! το γουσταρε!!! και μην πεις για τα logistics, ότι δουλευε.. την ωρα εκεινη που λειτουργουν τα πρωτογοννα ενστικτα μας δεν υπαρχουν logistics! και αν δεν γινοταν με την καμια επρεπε να της πεις ότι μολις σχολασει θα εισαι εκει!
Εμείς οι δυο να μου το θυμηθείς κάποιο πρωί (εννοώντας την ώρα που σχολάει)
θα κάνουμε άγριο sex
δεν μπορω να πω ότι δεν μ αρεσει, αλλα αν το εκανες ακομα πιο συγκεκριμενο, όπως μολις σχολασεις! θα ηταν πιο γαματο!
και μπορείς να το πεις όπου θες!
……. αυτό είναι κατι το οποιο δεν επρεπε να το αναφέρεις ΠΟΤΕ όμως! νομιζω ότι το καταλαβαίνεις και μονος σου, δεν χρειαζεται να σχολιασω το γιατι…
Πώς να συμπεριφερθώ την επόμενη που θα την δω? Γιατί θα την ξαναδώ σίγουρα, επαρχία βλέπεις..
Είμαι σίγουρος πως όταν με δει θα μου κάνει την σοβαρή και την στραβωμένη και σκάφτομαι ν πω κάτι του τύπου
«τι έγινε ρε μωράκι δεν μιλάς? Δεν νομίζω να πηρές στ σοβαρά αυτό που σ πα τότε? Εγώ μαζί σου δεν θ άντεχα ούτε 5 λεπτά» με c&f τρόπο κάνοντας push & pull ή να το πάω full attack? Για πείτε καμιά ιδέα? B)
Θα σου πω τι πιστευει ο LadyKiller… και ας διαφωνισει οποιος θελει..
η γκομενα γουσταρει! ειχες καποια πολύ δυνατα σημεια.. σε καποια αλλα εκανες μεγαλα λαθη… αλλα όχι σε σημειο που να την ξενερωσει…
Βεβαια οκ όταν την δεις μην πιστευεις ότι θα σου ανοιξει και τα ποδια με το καλημέρα… οι γυναικες λειτουργουν με συναισθηματα και μονο!!! αυτό που πρεπει να κανεις είναι απλα να της αφυπνησεις τα ιδια συναισθηματα που της δημιούργησες την προηγουμενη φορα! Τωρα αν σκέφτεσαι το πως θα αντιδρασει αυτή και ισως το ένα και ισως το άλλο.. και ότι θα σου κανει την σοβαρη και τη στραβωμενη ε τοτε μην πας να την συναντήσεις καν! το παιχνιδι είναι ηδη χαμενο! αν αισθάνεσαι ετσι θα αισθανθεί το ιδιο! αν πεις την ατακα αυτή θα εισαι πιο incongruent πεθαίνεις! θα ξενερωσει τοσο πολύ που δεν θα θελει να σε ξαναδει!….
Προσεξε! δεν θα κατσω να σου πω ακριβως τι να κανεις! αυτό που σου ειπα είναι τι ΝΑ ΜΗΝ κανεις!
Η συμβουλη μου είναι απλη. Μην σκέφτεσαι τιποτα! ουτε τι πρεπει να κανεις ουτε τι πρεπει να πεις ουτε ποτε πρεπει να την ξαναδείς! Μην προσχεδιάσεις τιποτα! κατσε απλα και φτιαξε το inner σου και ασε τα πραγματα να κυλησουν από μονα τους! το μονο που πρεπει να κανεις εσυ είναι leading και αφυπνιση συναισθηματων! απλα πηγαινε παλι εκει και φροντησε να περασεις καλα! Ποτε αρνητικες σκεψεις!