Όντας 22(το επισημαίνω, λόγω του ότι μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά ηλικίας αλλάζει εντελώς το game) πάντα μα πάντα γινόταν το Lay στο Day2 όταν έβγαινα με milf. Αν ήμουν 32 αντί 22, πιθανόν να υπήρχαν κάποια διαφορετικά frames. Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρο για milf’s. Ωστόσο, νομίζω πως είμαι από τα καταλληλότερα άτομα να σου πω για τις μικρές ηλικίες… :evil:
Αρχικά μικρές ηλικίες, εννοούμε 16 με 18-19(τότε περίπου είναι η μεταβατική περίοδος). Ε από 20 μέχρι 25 περίπου, νομίζω πως δεν υπάρχουν μεγάλες ιδιαιτερότητες. Είναι όλα όπως τα ξέρουμε… Στις πιο μικρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες, είναι που έχουμε κάποια sticky points… Στις μικρές λοιπόν! (και σε περίπτωση που ως “μικρές” αναφέρεις και εσύ τις ίδιες ηλικίες).
Τo aggressive και το dominant, δεν πιάνει παντού όπως λέει και ο Tudor. Ειδικά σε μικρές!!! Αν πας σε ένα 16χρονο aggresive, θα τα κλάσει πάνω της πραγματικά! Ε λογικό είναι…….. Και εγώ να ήμουν 16 χρονών, πάλι θα φοβόμουν! Θέλει πολύ πολύ χαλαρά……. Και αποκλειστικά fluff talk! Το έχω ξαναγράψει, πως C&F ή ακόμα και ένα απλό teasing πολλές φορές, μπορεί να στο κάψει εντελώς. Αν είναι η άλλη μικρή και την περνάς 4-5+ χρονάκια, για έναν περίεργο λόγο, ότι και να της πεις το παίρνει πάντα στα πολύ σοβαρά!
Άρα:
Μην κάνεις c&f, βαριά teasing, μην το πας verbal sexual, (για neg ούτε λόγος 😛 ), να είσαι πιο χαρούμενος μέσα στο σετ και μην είσαι πολύ του dominance kino. Πραγματικά ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. Μπορεί να νομίζουν ότι θες να τις βιάσεις, να τις κλέψεις ή να τις σκοτώσεις… Έχω δει άπειρες φορές όταν στέκομαι δίπλα σε 16χρονα και έτσι, και να κοιτάζουν το κινητό τους, μήπως και είμαι εκεί για να τους κλέψω τίποτα 😛 Μέχρι τα 18-19, το μυαλό είναι πολύ ευάλωτο… Το social conditioning τους, βαράει κόκκινο. Θέλουν μια χαλαρή συζήτηση και τίποτα το τρελό… Και επίσης, μικρές ηλικίες είναι τα πιο ΕΥΚΟΛΑ πραγματικά κλεισίματα, και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο από ότι το μέσο όρο! Και με λιγότερα flakes… Και πολύ πιο εύκολα Lays! Και οι ορμόνες τους τέτοια ηλικία, τις κάνουν να θέλουν να γαμιούνται σαν τρελές! :evil: :evil:
Μόλις έγραψα ότι είναι πιο εύκολο να κλείσεις μια μικρή χωρίς ιδιαίτερο gam,e αλλά απλά μιλώντας φυσιολογικά(θέλουν απλώς έναν cool guy! Τίποτα το τρελό… ). Και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο και με ένα πολύ πιο εύκολο Lay! Πότε συμβαίνει όμως αυτό? Όταν HOOKΑΡΕΙΣ!
Σε ηλικίες 20+, είναι απόλυτα φυσιολογικό να hookάρεις, να μιλάτε αρκετή ωρίτσα και μετά να μην κλείσεις… Εεε στις μικρές άπαξ και χουκάρεις, σχεδόν πάντα θα τις κλείσεις! Το δύσκολο(αυτό είναι πολύ σχετικό βέβαια), είναι το να hookάρεις στις μικρές!
Πραγματικά παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στις μικρές, ένα συγκεκριμένο στυλ εμφάνισης! Βασικά δεν είναι ένα συγκεκριμένο στυλ που “και καλά” τους αρέσει, απλά έχω παρατηρήσει πως δεν χουκάρει καθόλου το πολύ σοβαρό στυλ! Δηλαδη ένα σοβαρό ντύσιμο, να έχεις σοβαρές εκφράσεις προσώπου, να μιλάς σοβαρά (και ειδικά το να μεγαλωδείχνεις κάπως). Για αυτό μερικά άτομα απλά ΔΕΝ τα πάνε καλά με τις μικρές, ενώ με τις πιο μεγάλες γίνεται ακριβώς το αντίθετο!!! Μπορεί να ακουστεί άσχημο, αλλά σε αυτές τις ηλικίες η εμφάνιση(το στυλ κυρίως) παίζει μεγαλύτερο ρόλο στο να χουκάρεις… Έτσι και αλλιώς, άμα χουκάρεις, άσχετα με το verbal σου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις κλείσει. Ότι game και να κάνεις βασικά, αν δεν χουκάρεις καν και δεν σου μιλάει ΚΑΝ η άλλη, τότε απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι!
Οπότε να ξέρεις ότι από τη στιγμή που θα χουκάρεις, δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο για να την κλείσεις! Απλά η όλη προσέγγιση, να είναι πιο “light” σε μια μικρή. Πραγματικά τρομάζουν μερικές φορές… Μπορείς π.χ. να περιμένεις να γίνει κάποιο Eye Contact ή να σε δει ότι βρίσκεσαι στο χώρο και μετά την ανοίγεις… Μην είσαι καθόλου επιθετικός και μην “βαράς” πολύ στο verbal. Fluff talk μόνο από τη στιγμή που θα χουκάρεις… Τέλως, να ξέρεις πως στις μικρές, πιάνει σαν πουτάνα το push n’ pull. Και verbal αλλά κυρίως Non verbal…..
Όλα αυτά βέβαια, δεν είναι 100% απόλυτα… Πάντα με πιθανότητες μιλάμε!