Μιας και ρώτησες για προσωπικές εμπειρίες: Ναι, έχω δει τρομερή διαφορά. Από ο τυπικός AFC που ξεκίνησα, έχω φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο (δεν θέλω να πω περισσότερα για μένα).
Όμως έχε υπόψη σου το εξής, χρειάζεται και η απαραίτητη δουλειά (δλδ πολλά approaches). Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, που από τη μια στιγμή στην άλλη με μια ατάκα σου, θα κάνεις τις γυναίκες να πέφτουν. Και εδώ φαίνεται το δυναμικό που έχει ο καθένας. Κάποιοι απογοητεύονται εύκολα και τα παρατάνε, κάποιοι άλλοι έχουν υπομονή αλλά δεν μαθαίνουν τίποτα από κάθε approach, και αυτοί που ξεχωρίζουν, είναι αυτοί που χρησιμοποιούν κάθε rejection ως feedback, ώστε να μάθουν κάτι ακόμη και να διορθώσουν κάτι στον τρόπο τους.
Τέλος, αν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με κάποια αξιόλογη κοπέλα (δεν βαθμολογώ τις γυναίκες), θα πρέπει να δουλέψεις και το inner game σου και το self-worth σου.
Α, και κάτι ακόμα για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση: Ποτέ δεν θα μπορεί κάποιος να ρίξει όλες τις γυναίκες. Θα μπορεί όμως να ρίξει τις περισσότερες εξ αυτών.
Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε κάλυψα!
Mr. P.
—
100% in-field experience…