Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Πρώτα απ’όλα θελω να συγχαρώ τα άτομα που έφτιαξαν το site γιατί είναι πολύ σημαντικό να συναναστρέφεσαι με άτομα που γουστάρουν τα ίδια πράγματα με σένα και είναι τόσο δύσκολο να βρεις. 😛
Περιλήπτικά για μένα είμαι 26 χρονών και μένω Αθήνα (Γλυφάδα). Μαρέσει πολύ το self-development και προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με όσα περισσότερα άτομα μπορώ. Δεν μου αρέσει καθόλου να παραμυθιάζω γκόμενες να λέω μούφες ή να τις κάνω manipulate. Ίσως γιαυτό δεν έχω γαμήσει πολύ! :lol:
Πάντα ήμουν το καλό παιδί που νόμιζε οτι η ζωή ειναι σαν τις ταινίες του Hollywood! Sometimes social conditioning is a bitch! 😛
Συνολικά έχω πάει με 5 γυναίκες εκ των οποίων μόνο η μία ήταν μακροχρόνια σχέση (2.5 χρόνια). Χώρισα πριν κανα6μηνο και προσπαθώ να ξαναμπω ενεργά στο game.
Είχα ξεκινήσει με David Deangelo και συνέχισα με RSD. Έχω δει blueprint apo tyler kai flawless natural apo tim. Γενικά βλέπω αρκέτα videakia και διαβάζω από ψυχολογία μέχρι ekhart tolle.
Νομίζω ότι εχω καλό approach αλλά χάνω από το build attraction και μετά. Τον τελευταίο μήνα έχω κάνει γύρω στα 10 approach (nightgame) και έχω ένα flaked phone number 😛. Θέλει πολύ περισσότερα approach!
Θα ψηνα πολύ να γνωρίσω άτομα για να βοηθάμε ό ένας τον άλλον και πάνω απ΄'ολα να περνάμε καλά!
It’s all about the journey not the destination!
PS To site νομίζω το βρήκα μέσα απο το youtube και ένα βιντεάκι απο Radar PUA