Καλησπερα παιδια και συγχαρητήρια για το site σας .Νεος στον κόσμο αυτό πριν ενα μηνα εμαθα οτι υπαρχει μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια πεσιματος σε club και αναζητηση στο ιντερνετ για καλυτερους τροπους .Οι γνωσεις μου ακομα ειναι ελαχιστες πανω στο θεμα αλλα εχω αρκετο ενδιαφερων για διαβασμα και βελτιωση . Γενικα δε τα παω καλα με τις γυναικες παντα ειμαι το “καλο παιδι”..πλεον το θεωρω βρησια 😛.Αρκετα ντροπαλος απο μικρος και χωρις αυτοπεπιθηση για τον εαυτο μου .Το τελευταιο χρονο προσπαθω να το βελτιωσω αυτο και η αληθεια ειναι οτι εχω δει καποια αποτελεσματα .Πριν λιγους μηνες αναγκάστικα (ευτυχως) να κανω το πρωτο μου cold approach σε club μιας και απο κοινες παρεες δεν εβγαινε κατι και το ποσοστο επιτυχιας ηταν αρκετα καλο παιρνοντας σχεδον καθε φορα καποιο τηλ η εστω fb .Απο αυτα τα πεντε(το κακο ειναι οτι ειναι μονο τοσα😛 γενικα αν δε κοιταγε αρκετα δε πηγαινα ) συνεχεισα τα δυο με ενα μηνα περιπου με τι καθε μια .Πλεον εχω δει οτι τα εκανα σχεδον ολα λαθος μετα τη πρωτη γνωριμια και κατεληγε να ξενερωνουν και αυτες και εγω.
Πλεον αυτο που με απασχολει ειναι το approach . Θελω να πηγαινω σε οποια μου αρεσει ανεξαρτητα απο το αν κοιταει η οχι και προφανως θελω να ανεβω level (αμα φτασω να χτυπαω ΗΒ 7-8 θα ειμαι ικανοποιημενος τωρα ηταν γυρω στο 5-6) .Η συμβουλη σας ειναι να ακολουθω πιστα τις οδηγιες και να κανω αυτα που λενε η να εχω τις γνωσεις και να αυτοσχεδιαζω με βαση αυτες και αναλογα τη περισταση .(δηλαδη μου εβγαινε natural ως ενα βαθμο αλλα σε ευκολα target )
υγ1. με την ορθογραφια δε τα παω καλα 😛
υγ2. ειμαι 21 και μενω κοντα στη Πατρα.