Γειααα σου φίλεε!
Καταρχάς μην ανησυχείς! Το πρόβλημα με τα flakes είναι κάτι που έχει συμβεί σε ΟΛΟΥΣ μας!! Ιδιαίτερα στα πρώτα βήματα μας στο game!! Kαι για να ειμαι ειλικρινής μαζί σου είναι κάτι που ποτέ δεν θα εξαλειφθεί τελείως! Ασφαλώς και με τον καιρό το ποσοστό των ΗΒ που σου flakaroun θα μειωθεί δραματικά αλλά πάντα θα βρίσκονται μερικές που θα το κάνουν. Dont worry though! It’s completely normal! Δεν μπορείς να παίζεις άψογα συνέχεια. Θα δεις πάντως ότι με τον καιρό, καθώς θα αποκτήσεις την κατάλληλη εμπειρία θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι κατά πόσο solid ήταν το game σου και θα αρχίσεις να προαισθάνεσαι αν μια γυναίκα θα σου flakarei η όχι!
Λίγο πιο πρακτικά τώρα!
FLAKE = ΕΛΛΕΙΨΗ ATTRACTION Η / ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ RAPPORT !
Δηλαδή όταν μια γυναίκα δεν σου απαντά αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν ήσουν αρκετά attractive στα μάτια της ή δεν ένιωθα αρκετή οικειότητα/άνεση για να βγει μαζί σου (έλλειψη comfort-rapport).
Θα δεις βέβαια ότι όλα αυτά δεν είναι απόλυτα. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα μια κοπέλα να βγει μαζί σου ακόμα και αν δεν έχεις χτίσει αρκετό comoft , αρκεί να είχες αρκετό attraction. Άμα ψάξεις στο forum θα δεις πάρα πολλά παραδείγματα με πχ 5λεπτα interaction που έγιναν κανονικά #close και έπειτα βγήκαν day2. Το υψηλό attraction των παικτών ήταν αυτό που έκανε την δουλειά εδώ πέρα. Πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε βέβαια και τα beliefs μαζί με το social conditioning των αντίστοιχων γυναικών οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα να βγουν με κάποιον που δεν των γνωρίζουν μόνο και μόνο επειδή τους άρεσε. Από την άλλη υπάρχουν και γυναίκες που λόγω της ανατροφής τους “σκαλώνουν” στο να βγουν με κάποιον που γνώρισαν στον δρόμο ή δεν τον γνωρίζουν καλά, ακόμα και αν τον γουστάρουν!
Πρακτικότερα τώρα!
Πως να ανεβάσεις attraction:
Υπάρχουν άπειρα άρθρα στο forum αλλά συνοπτικά:
Να είσαι χαλαρός και άνετος. Διατήρησε μια χαλαρή γλώσσα σώματος! Τα πόδια ανοιχτά, μην σταυρώνεις τα χέρια και κράτα τα μακρυά από τις τσέπες ! Μίλα αργά και καθαρά! Μην βιάζεσαι και μην κομπιάζεις! Κράτα eye contact!
Τα παραπάνω σε non-verbal επίπεδο! Σε verbal επίπεδο, προσπάθησε να “ενεργοποιήσεις” μερικά από τα λεγόμενα attraction switches! Tο βασικότερα από αυτά είναι:
Preselected by other women: Να δείξεις δηλαδή ότι γενικά έχεις γυναίκες στην ζωή σου! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι υπερβολικό, απλά βρες κάποια αφορμή να αναφέρεις την πρώην σου ή τις κολλητές σου.Πχ:
ΗΒ: Είμαι από Κρήτη!
PUA: Χαχα άντε ρε! Και η μία μου κολλητή είναι απο εκεί ! Από το Ρέθυμνο (πχ)! Εσύ από ποιο μέρος είσαι?
ή
ΗΒ: Κάνω παίζω volley!
PUA: Χαχαχα και μια πολύ καλή μου φίλη! Έπαιζε στην τάδε ομάδα, αλλά τώρα σταμάτησε λόγω μπλα μπλα. Εσύ που παίζεις?
ή
ΗΒ: Σπουδάζω Βιολογία (πχ)
PUA: Απαπαπαπα ! Kαι φαινόσουν καλό κορίτσι… + body rocking !
Εδώ συνήθως θα σε ρωτήσουν “γιατί???”
PUA: Και η πρώην μου! Οπότε έχεις κάνεις disqulify + DHV yourself σε μια πρόταση 😉
Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις!! 2-3 αναφορές σε φίλες/πρωην είναι υπεραρκετές! Άμα το παρακάνεις θα φανείς ψεύτικος + try hard και θα εξαφανίσεις το όποιο attraction είχες μέχρι τότε μια για πάντα!
Τώρα στο κομμάτι του comofrt / rapport!
Εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο! Τουλάχιστον όσον αφορά apporaches στον δρόμο σε day-game όπου ο χρόνος είναι έτσι και αλλιώς περιορισμένος και το μόνο που σε νοιάζει αρχικά είναι να φτιάξεις όση οικειότητα χρειάζεται για να ξανασυναντηθείτε! Στο day2 θα έχεις όλον τον χρόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το απαραίτητο comofrt για να φτάσεις στο lay! To παραπάνω ισχύει για την περίπτωση που τα logistics δεν ευνοούν SNL!
Πρόσπαθησε λοιπόν να της μιλήσεις όπως θα μίλαγες σε έναν φίλο σου! Μίλα της για θέματα που σε παθιάζουν! Για τα hobby σου και τα ενδιαφέροντα σου! Για κάτι περίεργο που σου συνέβη νωρίτερα στην μέρα! Ενθάρρυνε και αυτήν να σου μιλήσει για τα δικά της!
Να θυμάσαι ότι η διαδικασία του comfort/rapport ουσιαστικά χτίζεται από την ίδια την φάση του qualification! Όταν την κάνεις qualify λοιπόν για τα hobby και τα ενδιαφέροντα της, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να την κάνεις να μιλήσει περισσότερο για αυτά! Έτσι και η ίδια η γυναίκα καθώς σου μιλάει για τον εαυτό της θα αναπτύσσει μέσα της μια αίσθηση οικειότητας προς το πρόσωπο σου!
Αυτά όσον αφορά την έλλειψη attraction + rapport!
Τώρα, ένα ωραίο κολπάκι που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις το flake είναι το time bridge! Δηλαδή κανονίζεις για το day2 πριν ακόμα κάνεις eject από το σετ!!
ΠΧ:
PUA: Θέλω να σε ξαναδώ, δώσε μου τον αριθμό σου!
HB: 69********
PUA: Ξες το τάδε μαγαζί?
ΗΒ:Ναι/οχι
PUA: Είναι πολύ ωραίο! Θα πάμε μαζί! Τρίτη βράδυ μπορεις ? (πχ)
ΗΒ: Μπλα μπλα μπλα
Όσον αφορά το text game: Γενικά απέφυγε το game μέσω sms! Προσπάθησε μέσα σε 2-3 μηνύματα να κανονίσεις να ξαναβγείτε! Το game γίνεται face to face !
Επίσης δεν χρειάζετε ρε συ κάτι τρελό για πρώτο μήνυμα! Και εγώ σαν και εσένα έσπαγα το κεφάλι μου να βρώ κάτι γαμάτο να στείλω! Ήθελα να στείλω κάτι που θα είναι αστείο και ταυτόχρονα ευρηματικό καθώς και πρωτότυπο αλλά και ερωτικό! Μπούρδες!! Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε ο Σεφέρης ούτε ο Τολκιν για να γ*μήσεις! Απλά να είσαι ο εαυτός σου! Σκέψου λίγο! Άμα ήθελες να κανονίσεις με τον κολλητό σου να βγείτε τι θα του έστελνες? Για όλους μας θα ήταν κάτι τέτοιο πάνω κάτω:
PUA: Έλα ρε! Που είσαι?
Κ: Έλα, είμαι στο <τάδε>
PUA: Mια χαρά, πάμε το απόγευμα για κανά καφεε??
K: Ναι ρε μέσα.
Τώρα για μια κοπέλα που μας ενδιαφέρει και την βλέπουμε ερωτικά θα “modaroume” λίγο τις λέξεις και την έκφραση μας αλλά το ουσιαστικό είναι να διατηρήσουμε την παραπάνω απλότητα και άνεση!
PUA: Γειαα! Που σε βρίσκω?
ΗΒ: Γειαα! Είμαι στο <τάδε>
PUA: Τέλεια! Πάμε την δευτέρα για κανά καφέ?
Μπορείς βέβαια και να είσαι πιο dominant και να χρησιμοποιήσεις προστακτική!
PUA: Tέλεια! Λοιπόν την δευτέρα θα περάσω να σε πάρω να πάμε για κανά καφέ!
Ποιό από τα δύο θα χρησιμοποιήσεις? Δεν έχει τόση σημασία! Ειλικρινά! Αν η κοπέλα θέλει να βγει μαζί σου θα βγει! Απλά είναι καλύτερο για σενα να χρησιμοποιήσεις όποιο είναι πιο κοντά στο frame και στο attitude που είχες και στο interaction! Πχ αν γενικότερα στο Interaction είχες ανεβάσει πολύ value, ήσουν πολύ alpha και dominant καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο που είναι ποιο congruent με την όλη συμπεριφορά σου! Αν ήσουν πιο χαλαρός, αστείος και διαλλακτικός προτίμησε το πρώτο!