Μενω στο μενιδι αττικης.Ειμαι σε γενικες γραμμες καλοσυνατος,ευδιαθετος και λιγο αγχωδης.Ειμαι 30 χρονων.Ειχα μια μακροχρονια σχεση 6 ετων και πριν απο αυτη αλλη μια 3,5 χρονων οποτε απεχω περιπου μια δεκαετια απο το game.Αυτα τα δεκα χρονια επειδη δουλευω οδηγος ταξι,ναι μεν ειχα επικοινωνια με γυναικες,απλα οταν ενοιωθα οτι παει να προχωρησει ερωτικα η κουβεντα μας,κλειδωνομουνα και λογω του οτι ειχα σοβαρη σχεση και δεν μπορουσα να προχωρησω σε κατι παραπανω η τουλαχιστον ετσι νομιζα…..Παρολα αυτα ειχα επιτυχιες διοτι αρκετες μου προτειναν απο μονες τους να μου δωσουν το τηλεφωνο τους,η να εβγαινα μαζι τους εκεινη τη στιγμη,αλλα εγω αρνιομουνα ευγενικα!Εχω χωρισει εδω και εναμιση χρονο……Ενω στο ταξι,η στο bar,θα ξεκινησω μια κουβεντα και θα κανω την αλλη να γελασει και να νιωσει ομορφα και θα φτασω στο σημειο να παρω τον αριθμο της,ενω την βλεπω ενθουσιασμενη εκεινη την στιγμη,μετα δεν απανταει στα μηνυματα!Ενω λοιπον βελτιωθηκα λιγο σε αυτο και μετα επαιρνα απαντησεις στα μηνυματα,δεν βγαινουμε ποτε,γιατι συνηθως οπως λενε ειναι πολυ κουρασμενες απο τη δουλεια,η δεν εχουν πολυ χρονο κτλ!Επισης ειδικα στο ταξι ασχετα με το πως εξελισεται η κουβεντα στο τελος την κλεινω λεγοντας θελεις να κανονισουμε να πιουμε καφε καποια στιγμη…….ωραια πες μου τον αριθμο σου…!Νιωθω οτι ειναι πολυ συνηθησμενο και μαλλον τις ξενερωνει.Εχω πολλα παραδειγματα που ενω ειναι ενθουσιασμενες εκεινη τη στιγμη,μετα εχουμε αλλη καταληξη!Θελω λοιπον να βελτιωθω!Να καταφερνω να βγαινω μαζι τους!Εμαθα απο φιλο για εσας που ειναι μονιμα αγγλια και μου ελεγε να διαβασω το βιβλιο the game…Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!