Είμαι 35 ετών, δικηγόρος και το σπίτι μου βρίσκεται στην Αττική. Έχω παέι με ένα σεβαστό αριθμό γυναικών, τις οποίες γνωρίζω συνήθως μόνος μου. Την τεράστια πλειοψηφία από αυτές τις γυναίκες δεν τις έχω γνωρίσει σε ασφαλή περιβάλλοντα π.χ. σχολή, ξένες γλώσσες, φιλικός κύκλος, χώρος εργασίας αλλά σε άλλους χώρους. Αν και αυτά ακούγονται καλά και πράγματι δεν είναι άσχημα,αν σκεφθεί κανείς ότι τα έκανα χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα από το game ή να έχω φίλους που ασχολούνται με το σπορ, η πραγματικότητα είναι ότι έχω χάσει άπειρες ευκαιρίες(μερικές με πολύ όμορφες γυναίκες), κάποιες από τις οποίες μου δόθηκαν σχεδόν στο πιάτο αλλά δεν ήξερα πως να το χειρισθώ. Οι πιο ουσιαστικές από αυτές ήταν με ξένες στα ελληνικά νησιά και στην Κύπρο, όπου έχασα πληθώρα ευκαιριών για one night stand κυρίως εξαιτίας της έλλειψης εμπειρίας σε αυτό που ονομάζω χορευτική προσέγγιση. Ο Τyler, αν με έβλεπε, εκτός από ότι θα με έκραζε άγρια πιθανώς θα έλεγε ότι θα έπρεπε να κλιμακώνω γρηγορότερα και να μη διστάζω να κάνω pull.Αυτές οι ευκαιρίες δεν ήταν οι μοναδικές που έχασα αλλά ήταν οι πιο '‘σίγουρες’' όσον αφορά στο σεξ. Εν ολίγοις, έχω εκμεταλευθεί μόνο ένα 10-20% των ευκαιριών που μου παρουσιάστηκαν ή που δημιούργησα αλλά δεν το συνέχισα για διάφορους λόγους.
Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή θεωρούμαι καλός γαμπρός από τουλάχιστον δέκα γυναίκες( η κρίση τους πάσχει), η μόνη λύση μου είναι να προβώ σε φυγή προς τα εμπρός με το να βρω άτομα που τους αρέσει να προσεγγίζουν γυναίκες με σκοπό να διασκεδάζουμε.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πω ότι έχω αρκετά ενδιαφέροντα και το pick up δεν αποτελεί την προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή αλλά αποτελεί απλώς μία από τις δραστηριότητές μου.
Επίσης, ψάχνω για wingman-men. Πρωταρχικά ενδιαφέρομαι για άτομα που μένουν Αττική( ιδίως που βγαίνουν κέντρο ή βόρεια προάστια), Πάτρα και Καλαμάτα καθώς και για αυτούς που τους αρέσει το game στο εξωτερικό( περιορισμένες εμφανίσεις καθώς και τα μέσα δεν είναι απεριόριστα).