Ειμαι μια κλασικη περιπτωση,μεγαλη σχεση,πληγωμενος μηδεν αυτοπεποιθηση και τα λοιπα και τα λοιπα.
Φοιτητης στα Χανια,πολυτεχνειο,23 πλεον,ασχολουμαι πολυ με τη μουσικη επαγγελματικα μου αρεσουν οι βολτες οι παρεες τα εξτριμ σπορτς τα γρηγορα αυτοκινητα και φυσικα οι γυναικες.
Μεχρι τωρα ειχα παντα επιτυχια στις γυναικες οχι γτ ειμαι κανεις τρελος παιχτης αλλα λογω εμφανισης,ψηλος μελαχρινος με γενια και ολες μου λενε οτι ειμαι ιδιος ο Αχιλεας απο το μπρουσκο,το οποιο εκμεταλευομαι και τις τοποθετω σε frame οτι βιωνουμε καποια αντιστοιχη ιστορια.τεσπα.
Ξεκινησα να ασχολουμαι την αρχη του καλοκαιριου,με την βοηθεια και ενος φιλου που με εκανε να ξεκολησω απο την “πρωην”,ειχα γινει τερμα beta(κλασικα) αλλα απο την μια αρχισα χρησιμοποιουσα διαφορα απο το φορουμ απο την αλλη ο φιλος μου βοηθησε στο να διωξω το AA πηγαινε και ανοιγε την οποιαδηποτε και σχεδον με τραβουσε απο το χερι να παμε παρεα.
Μεχρι τον Αυγουστο ειχα καθε βδομαδα και απο διαφορετικο lay,το μεγαλυτερο ποσοστο κοπελες που ερχοταν διακοπες και εκει απομυθοποιησα τερμα τις γυναικες.
Ειμαι με τον φιλο μου σε υπαιθριο μπαρακι και απλα περναμε ωραια κανουμε χαβαλε και κανουμε χαβαλε με τις κοπελες γυρω,καποια στιγμη ερχονται δυο τυπισες η μια ασχημουλα και η αλλη πανεμορφη που απλα ειχαμε ανταλαξει ενα βλεμα,μου λεει η ασχημουλα σου αρεσει η φιλη μου;δεν λεω τιποτα την παιρνω απο το χερι και τη φερνω αναμεσα στα ποδια μου μιλησαμε λιγο και σε 20-25 λεπτα την ειχα σπιτι μου και την καρφωνα.
Δυο πραγματα που μου εμειναν απο αυτη την ιστορια,καθε πρωι που ξυπνουσε ξεσκισμενη διπλα μου επαιρνε το γκομενο της και μιλουσανε,επιπλεον μου ειπε πως δεν αντεξε το γεγονος οτι δεν της εδωσα σημασια στο μπαρ και ειχε τρελαθει.
Και εκει που εχω γινει αρσενικο και δεν με ενδιαφερει τιποτα,βλεπω τυχαια την πρωην μου(καψουρα τεραστιων διαστασεων και 9αρι) και ξανακολαμε.
Για κανα μηνα που ημουνα φλου και στα αρχιδια μου,ηταν γατακι,χαλι να την πατησω και απιστευτο σεξ μεχρι που ειδε οτι ξανακολησα και betoποιηθηκα.
Ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξεις και ποσο ευκολο να ξαναπεσεις;