Είμαι 39 ετών, γιατρός και μένω στα Βόρεια Προάστια. Έχω πάει με ικανό αριθμό γυναικών, κυρίως μέσω κοινωνικών κύκλων, από το επάγγελμα αλλά και από γνωριμίες σε bars/clubs, ίσως και από στοιχειώδες/ασυνείδητο game. Σίγουρα πάντως αξιοποίησα πολύ λιγότερες από τις δυνατότητες που υπήρχαν…
Παρότι έχω εμπειρίες από όλα τα πιθανά και απίθανα είδη σχέσης με το “ασθενές φύλο” (από μακροχρόνιες σχέσεις μέχρι same night lays και threesomes), για το επίπεδο του πραγματικού gaming ουσιαστικά είμαι πιστεύω αρχάριος. Τον κόσμο των PUAs τον γνώρισα πριν από λίγο καιρό μέσα από το διαδίκτυο. Το forum το είχα εντοπίσει από τότε, αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, μη πιστεύοντας ότι θα βρω εδώ κάτι καλύτερο από αυτά που διάβαζα στα ξένα products και sites. Όταν όμως έριξα μια πιο ενδελεχή ματιά, κατάλαβα ότι το επίπεδο είναι υψηλό και γίνεται καλή δουλειά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που νέα παιδιά καταφέρνουν και εξελίσσονται, φτάνοντας σε επίπεδα που προσωπικά δε μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν 10-15 χρόνια πριν! Μπράβο σας μάγκες! Το μυστικό προφανώς είναι, εκτός από την έντονη infield practice και η συνεχής ενημέρωση, υποστήριξη και συνεργασία.
Προσωπικά, πέρα από τους προφανείς λόγους (διασκέδαση/περισσότερο και καλύτερο sex) βλέπω το game ως στόχο αυτοβελτίωσης, ως πρόκληση. Θέλω να μπορώ να κάνω κάτι που παλιότερα δεν το θεωρούσα καν εφικτό. Παρότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, είμαι αποφασισμένος να εκμεταλλευτώ κάθε στιγμή!
Προσδοκώ από την κοινότητα όχι μόνο να πάρω, αλλά και να προσφέρω. Ευελπιστώ σε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα: Από ενημέρωση και αλληλοΰποστήριξη μέχρι winging!
Καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ.: Μήπως είμαι ο μεγαλύτερος εδώ μέσα;