Daskalos και Billy 89 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου!
Τα logistics είναι αρκετά δύσκολα στη χώρα που μένω (κυκλοφορούν όλοι με τα τρένα). Δεν έχω αυτοκίνητο οπότε οι συναντήσεις αρχίζουν και τελειώνουν σε σταθμούς μετρό. Όσο για καναπέδες και μαγαζιά για ρομάντζο, οι Αγγλικές pub δεν νομίζω να είναι ότι κατάλληλο και αναγκάζομαι να πηγαίνω στο κέντρο ή για φαγητό ή για ποτό (καφετέριες και τέτοια μαγαζιά είναι λίγο είδος προς εξαφάνιση εδώ).
Daskale έχεις δίκιο. Είχα την τακτική ότι αφού κάναμε day 2 και day 3 τα έχουμε σιγουράκι τα κορίτσια και χαλάρωνα πολύ το game μου. Αλλά κάπου μπλέκομαι και με τις θεωρίες. Ο Mystery από τη μια λέει να τρέχεις χαλαρά game και να πετάς κάτω από τα rejection radar της γιατί μπορεί να φτάσεις και κρεβάτι και να φας last minute resistance. Οπότε, εγώ είχα αρχίσει να το παίζω και στις 2 hijacked brain μαζί τους.
Billy 89 παίζω πολύ EC και όντος πάει καλά, αλλά την πολυτέλεια του αυτοκινήτου δεν την έχω ακόμα.
Παρατηρώ όμως κάτι ακόμα. Ενώ διαβάζω τακτικά πράγματα και προσπαθώ να τρέχω game όσο πιο συχνά μπορώ, δεν έχω τρέξει ποτέ κάθε μέρα σε 3-4 κοπέλες όπως λένε όλοι. Πάω στη δουλειά 8 το πρωί και φεύγω αργά απόγευμα. Η δουλειά μου είναι καλή αλλά επειδή την κάνω με πάθος με απορροφά και δεν είμαι σε mood να τρέχω κάθε μέρα game. Αν βρεθούμε στο διάλλειμα ή μετά τη δουλειά για καφέ ή μια μπύρα, πάντα τρέχω game στις κοπέλες που θα είναι στην παρέα ή που θα γνωρίσουμε και Σαββατοκύριακο που βγαίνω, μετά από 1-2 ποτάκια χαλαρώνω και λύνει το στόμα μου. Αλλά γενικά δεν είμαι αυτός που ανοίγει τα άπειρα set. Δεν νιώθω άνετα ακόμα να πάω και να μιλήσω σε όποια να ναι και σε καμία περίπτωση να κάνω day game. Αντιθέτως, όποτε γνωρίζω με φίλους ΗΒ έξω, με το που γίνει η γνωριμία, το πάω μια χαρά το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν έχω αφοσιωθεί στο game όσο χρειάζεται και αυτό με οδηγεί να διαβάζω θεωρίες και πράγματα να τα εφαρμόζω στην πράξη και μετά απο λίγο να τα ξεχνάω ή να τα μπερδεύω. Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω την αίσθηση ότι όπως άνοιξα τα HB και τα έκανα close, δεν μπορώ να ανοίξω πάλι. Πρέπει δηλαδή να διαβάσω και να προετοιμαστώ πάλι. Είναι λίγο δύσκολη η καθημερινότητα μου αλλά το έχω αποφασίσει να τα πάω καλά και να ασχοληθώ παραπάνω. Ελπίζω με την παραπάνω ενασχόληση να αρχίσω να κρατάω καλό επίπεδο game και να το αυξάνω διαρκώς.
Έχω σκεφτεί να πάω και σε pick up school εδώ αλλά ζητάνε κάτι περιουσίες και δεν είμαι σίγουρος αν βοηθήσει παραπάνω απ’ το να αφιερώσω μόνος μου χρόνο.
Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για τις συμβουλές!