Καλησπέρα από εμένα παιδιά, είμαι ο Δημήτρης, 25 χρονών από Θεσσαλονίκη. Ανακάλυψα τον κόσμο των PUAs πριν περίπου 2 μήνες και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος.
Με τις γυναίκες γενικότερα δεν τα πάω καλά. Δεν είμαι ντροπαλός γιατί διεκδικώ αυτά που γουστάρω αλλά cold δεν μπορώ να κάνω. Το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν ξέρω τι να πώ στις γυναίκες και όχι η ντροπή αυτή καθ’ αυτή. Λόγω της δουλειάς μου (πληροφορικάριος) επειδή είμαι στη γύρα συναντώ καθημερινά γυναίκες της ηλικίας μου αλλά όπως είπα, επειδή δεν ξέρω τι να πώ, αρκούμαι στις κλασσικές ερωτήσεις που κάνει ο καθένας. Σχέση σοβαρή δεν είχα ποτέ, μόνο κάτι ψιλο-νταραβέρια με κάποιες κοπέλες.
Το επίπεδο του game μου είναι πολύ βασικό γιατί όπως είπα, δεν ξέρω πως να κινηθώ απέναντι σε κοπέλες που μου αρέσουν. Συγκεκριμένα θα ήθελα να μιλήσω για ένα σκηνικό που μου έτυχε με μια κοπέλα στο μαγαζί ενός φίλου αλλά επειδή είναι εισαγωγικό το thread, θα δημιουργήσω ένα κανονικό μετέπειτα.
Οι εντυπώσεις μου από την κοινότητα so far είναι πάρα πολύ καλές, έχω ενθουσιαστεί γιατί επιτέλους φτάνει με αυτή τη “ξηρασία”. Τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι όλο και περισσότερο με την αυτοβελτίωση, καλύτερη δουλειά, γυμναστική, βιβλία αλλά το μεγαλύτερο θέμα που έχω είναι οι γυναίκες.
Έχω αρκετά πράγματα να ρωτήσω γιαυτό ελπίζω να έχετε υπομονή 🙂!
Ιδανικά θα έψαχνα έναν μέντορα να μου μάθει 5-10 πράγματα, να δώ πως κινείται, στάση του σώματος, ίσως να διορθώσει δικά μου λάθη που κάνω και δεν καταλαβαίνω κλπ κλπ.
Υ.Γ. Υπάρχει μια περίπτωση να έχω κάνει 2 φορές post το ίδιο thread, να σβηστεί το ένα από τα 2 έαν όντως είναι έτσι.