Γεια χαρα,ειμαι ο insider.Μένω Θεσσαλονικη εδώ και λίγο καιρό.Ειμαι 31.Θεωρώ πως έχω αυτογνωσία οσον αφορά την εξωτερική μου εμφάνιση και θα έλεγα πως είμαι στον μέσο όρο των αντρών.Σαν χαρακτήρας είμαι σχετικά κλειστός θα έλεγα παρόλο που έχω αρκετους φίλους και παρέες.Βασικη προυπόθεση για μένα είναι να γνωρίζω καλά αυτόν που έχω απέναντι μου για να μπορώ να ανοίγομαι είτε αυτό αφορά γυναίκες είτε άντρες.
Οι σχέσεις μου το αλλο φύλλο?Αρχικα να πω πως είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου και αρκετές εφημερες.Γενικότερα έχω επιτυχίες αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το level των γυναικών που αρέσω.Τα καλοκαίρια είναι για μένα αρκετά ικανοποιητικα σε οτι αφορά το επίπεδο των σχέσεων και των γνωριμιών μου.Ισως γιατι βοηθά πολυ το γεγονός πως κυρίως κανω ανοιγμάτα σε παραλίες μιας και θεωρώ πως έχω πλεονέκτημα εκει μιας και δεν έχω απεναντι μου βαμμένες,στολισμενες γυναίκες αλλα τον πραγματικό εαυτό τους.Επιπλέον αισθανομαι πολυ καλύτερα με τον εαυτό μου,πολυ πιο άνετα.Εδω βοηθά το γεγονός πως γυμνάζομαι.Και πάλι βέβαια θέλω μεγάλη βελτιώση.Τον χειμώνα τα πραγματα για μένα δυσκολευουν πολύ.Θα έλεγα πως για καποιο λόγο γινομαι αλλος ανθρωπος.Λες και ξεχνάω να μιλάω ,δεν αισθανομαι άνετα,νιωθω πως δεν ξέρω να στέκομαι να κοιταζω να χαμογελώ.Ολο το θέμα δηλαδη νιώθω πως πηγάζει απο μέσα μου αφου όταν αισθάνομαι όμορφα μπορω να αποδίδω καλα και οταν αισθάνομαι ασχημα δεν αποδιδω καθολου.Το χειμώνα λοιπον οι γνωριμιες μου περιορίζονται σε γυναικες που γνωριζω απο παρέες και φιλους,γυναικες που έχω γνωρισει απο καλοκαίρι και γυναικες που γνωριζω απο facebook.
Οσον αφορά το game δεν εχω καμια γνωση πάνω στο αντικειμενο παρα μονο φιλολογικη.Καποια αρθρα και καποια βιβλια που έχω διαβασει αποσπασματικα.Ειμαι ο απολυτος αρχαριος.
Το θεμα του game με ενδιαφερει παρα πολυ καθως δεν περιοριζεται μονο στη γνωριμια μιας γυναικας αλλα οταν αισθανεσαι ομορφα και ανετα να κανεις αυτο μπορεις να αποδοσεις πολυ καλυτερα σε ολους τους τομεις τις ζωης σου.Επαγγελματικα,κοινωνικα,να γινεις περισσοτερο δραστηριος κτλ
Ως εκ τουτου στόχος μου είναι μεσα απο διαβασμα-πρακτικη-συμβουλες, γνωριμιες με αλλα ατομα που ξερουν το αντικειμενο να αποκτησω αυτοπεποιθηση,να γινω πιο δραστηριος,να αποκτησω περισσοτερη γνωση του εαυτου μου ωστε να βελτιωθω όσο το δυνατον περισσοτερο σε αυτο το τομεα και βεβαιως αυτο να με βελτιωσει ως ανθρωπο γενικότερα.
Το site το βρήκα γραφοντας την λέξη pua στο google παλιοτερα.Δεν ασχοληθηκα βεβαια αλλα τωρα το πηρα αποφαση.
Χαρηκα για την γνωριμια και ελπιζω να μαθω πολλα απο ανθρωπους που έχουν όρεξη να μαθουν σε ατομα σαν εμενα.