Επειδη οι διαλογοι εχουν διαφοροποιησεις στα 2 σου ποστ θα τα ενοποιησω για καλυτερη εικονα
Ήταν στην παρέα της με άλλους 3 άντρες. πήγα στο τραπέζι τους. και λέω “δεν σας ενοχλεί άμα την απαγάγω - εδώ δίπλα θα μαστε”. Πήγαμε κάτσαμε στο δίπλα τραπέζι και της λέω :
πολυ καλη κινηση ανεβασε attraction στα κοκκινα (με την προυποθεση οτι ησουν totally relaxed)
το '‘εδω διπλα θα ημαστε’' κανει release το social tension της παρεας
το '‘δεν σας ενοχλει’‘ ομως ειναι επικινδυνο …. αν λαμβανες την απαντηση ’‘ναι μας ενοχλει’‘ και στο καπακι ρωτουσαν την κοπελα ’‘τον ξερεις’' ? …. σκεψου το λιγο
θα το χρησιμοποιουσα ως εξης ''γεια σας (με χαμογελο και μια μικροπαυση για να προλαβουν να σε δουν) θα απαγαγω για λιγο τη φιλη σας …. θα ειμαστε εδω διπλα στο κρυσφηγετο μου (και θα εδειχνα το διπλανο τραπεζι)
Εγώ: Γεια
καλυτερα να λες '‘γεια σου’' με positive facial expression …. οχι απαραιτητα χαμογελο
Αυτή: Με κοιτάει καλα καλά
shit test αν θα ψαρωσεις που δεν απαντα, ταυτοχρονα περιμενει leading (alpha screening test)
Εγώ : Της λέω η ομορφιά είναι κάτι κοινό, δεν ξέρω τι ιδιαίτερο έχεις εσύ που θέλω να σε γνωρίσω περισσότερο απο τις υπόλοιπες κοπέλες.
κατα πρωτον οπως το διατυπωνεις ειναι δηλωση και οχι ερωτηση αλλα με βαση το value ping pong πρεπει να απαντησει αυτη και ειναι πολυ δυνατο HOOP για το σημειο του interaction …. εχεις κανει DHV με το opener αλλα ακομα δεν περασες το τεστ για να επιβεβαιωθει το value σου και να κανει comply με αναλογο pong σε τοσο δυνατο hoop
επισης
αρχιζεις και το χανεις
Αυτή: Γελάει πολύ
Εκείνη : Χασκογελάει σαν μικρό παιδάκι
απο τη στιγμη που δεν το βλεπω με τα ματια μου δεν μπορω να απαντησω
θα μπορουσες ομως να πεις την ρουτινα της merilyn monroe και να κοψεις κινηση
Εγώ : Ξέρεις όταν γελάς έχει πλάκα με το κραγιόν στα δόντια σου
Εγώ : Ξέρεις έχεις πλακα όταν γελάς, γιατί φαίνεται στα δόντια σου το κραγιόν
ριχνεις λανθασμενο ΙΟD - μαλλον το πηγες για teasing αλλα βγηκε δυνατο neg
το εκαψες
Εκείνη : Πάλι γελάει ….
Αυτή: Συνεχίζει και γελάει
Εγώ : Θές να βγούμε ;
Εγώ : Λοιπόν θές να βγούμε έξω όποτε μπορέις;
πες ενα λογο για τον οποιο περιμενεις να βγει μαζι σου
δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα δεν σου εχει μιλησει καθολου
ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα σαν παιζεις simple pickup style ή vitaly style και να λες το εξης opener '‘ γεια σου, θελεις να βγουμε ?’'
Εκείνη : Δεν γίνεται.
Αυτή: Όχι δεν γίνεται.
λογικο
Εγώ: Άστο… μέχρι να το πείς έχουν γίνει τα εντερά μου απο τους κόμπους γραβάτα
Εγώ : Άντε μια ώρα μέχρι να μας το πείς έχει γίνει το στομάχι μου απο τους κόμπους γραβάτα.
(reactive και beta …. στο πρωτο negative responce αντιδρας αρνητικα …… ενω επρεπε να περιμενεις το συγκεκριμενο responce και απλα να το προσπερασεις)
Εκείνη: Χασκογελάει…
Αυτή: Συνεχίζει και γελάει…
Εγώ: Ξέρεις νόμιζα ότι είσουν διαφορετική απο τις άλλες κοπέλες.. αλλα φαίρεσε σαν χαζοκοριτσάκι… εκτός και αν είσαι;;;
Εγώ : Ξέρεις νόμιζα ότι ήσουν διαφορετική απο τις άλλες… αλλα κάνεις σαν χαζοκόριτσο … εκτώς αν είσαι…;
καρα reactive και καραbeta - επιβεβαιωνεις πανηγυρικα οτι εχεις χασει την ψυχραιμια σου
αλλα πες μου …. ποιο γαμημενο χαρακτηριστικο σου εδειξε η συναναστροφη σας μεσω screening που σε κανει να νομιζεις οτι ειναι ξεχωριστη ? και για ποιο λογο ειναι χαζοκοριτσο ? χαζοκοριτσο θα ηταν αν της ελεγες '‘γεια θελεις να βγουμε ? και να σου ελεγε ναι’'
Αυτή: Εγώ είμαι αυτό που δίχνω.
Εγώ: ο καθένας μπορεί να δίχνει ότι θέλει. Καλη σου μέρα και φεύγω
beta reaction
παμε παλι ενα απλο παραδειγμα simple pickup
PUA ''γεια σας (με χαμογελο και μια μικροπαυση για να προλαβουν να σε δουν) θα απαγαγω για λιγο τη φιλη σας …. θα ειμαστε εδω διπλα στο κρυσφηγετο μου (και θα εδειχνα το διπλανο τραπεζι
Αυτή: Με κοιτάει καλα καλά
PUA φανταζομαι θα περιμενεις να ακουσεις καποια εντυπωσιακη και δυνατη πρωτη ατακα (παυση) αλλα δεν εχω …… απλα μου αρεσες κ ηθελα να δω αν εισαι πράγματι τοσο ενδιαφερων ατομο όσο φαινεσαι (παυση) δεν θα μπορουσε να ειναι πιο απλο (παυση) τι κανεις (super light hoop)?
Αυτη : καλα / μπλα μπλα / what ever (1o positive responce)
PUA : δειχνεις ευχαριστο και θετικο τυπακι … και εχεις και χαλαρωτικη φωνη …. μου αρεσουν οι θετικοι ανθρωποι (conditioning - δειχνεις τι ειναι αρεστο) …. οι περισσοτεροι σημερα το εχουν χασει το νοημα (conditioning - δειχνεις τι ΔΕΝ ειναι αρεστο) …. ετσι εισαι γενικα ? (super light hoop)
Αυτη : το πιο πιθανο ειναι να εχεις το 2ο positive responce
PUA : εισαι απο εδω ?
Αυτη: ΝΑΙ/ΟΧΙ (3ο positive responce - χτιζεις positive compliance momentum με απλο convo και την αποροφας ενω η προθεση σου - framing - ειναι δηλωμενη)
PUA:
στο ΝΑΙ : εχω ακουσει οτι οι γυναικες απο το Χ ειναι ευχαριστοι και θετικοι ανθρωποι και καθολου ψωνισμενες (conditioning) και μεχρι στιγμης μπορω να το επιβεβειωσω και εγω ….θα ακουστει παραξενο αλλα νιωθω ιδιαιτερη οικειοτητα μαζι σου … και απο οτι βλεπω και εσυ (υποβολη) …ελπιζω να μην το καψεις στη συνεχεια …. οποτε το νου σου (και χαμογελο) ….. να δω κατι στο χερι σου (και πιανεις παλαμη και κανεις ΚΙΝΟ και αλλαζεις θεμα)
στο ΟΧΙ : σε ρωταω γιατι εχεις μια ιδιαιτερα ευχαριστη και θετικη αυρα που φαινεται οτι δεν εισαι απο εδω …. θα ακουστει παραξενο αλλα νιωθω ιδιαιτερη οικειοτητα μαζι σου … και απο οτι βλεπω και εσυ (υποβολη) …ελπιζω να μην το καψεις στη συνεχεια …. οποτε το νου σου (και χαμογελο) ….. να δω κατι στο χερι σου (και πιανεις παλαμη και κανεις ΚΙΝΟ και αλλαζεις θεμα)