Καλησπέρα σας!!
Ονομάζομαι 2Steamy και είμαι από Πάτρα. Έχω υπομονή και είμαι ευγενικός. Επείσεις κοντεύω τα 18 σε κάνα μήνα περίπου .Όσο αφορά της γυναίκες δεν υπάρχει καν σκόρ με σχεδόν μηδενική και κυρίως ήταν λόγο έλλειψης ενδιαφέροντος θα έλεγα και όταν τελικά βρέθηκε το ενδιαφέρον δεν ήξερα πως να προσεγγίσω. Το game το έμαθα από έναν φίλο μου φοιτητή όταν είχε διαβάσει το βιβλίο του Neil Strauss που μου σύστηνε να διαβάσω και εγώ (το καλοκαίρι που μας πέρασαν όλα αυτά) στην αρχή ήμουν στην φάση που δεν με πολύ ένοιαζαν ακόμα αυτά αλλά αργότερα το πείρα απόφαση να το διαβάσω. Αργότερα βρήκα και άλλο ένα βιβλίο του Ross Jeffries και τώρα διαβάζω και τα δύο παράλληλα. Γενικά μου αρέσει που βρήκα τέτοιου είδους βιβλία μιας και που είμαι τύπος με θάρρος άλλα κολλάω στην πράξη επειδή δεν ξέρω πως να αρχίσω κάτι. Ο λόγος ποια είναι ότι βλέπω και ακούω φίλους που έχουν κάνει σχέσεις και εγώ …. τίποτα , και ψάχνω διάφορους τρόπους για να κάνω και εγώ κάτι. Βεβαία δεν θα μπορέσω να κάνω χρήση του night game τώρα για λόγους διαβάσματος αλλά όσο αφορά το day game και το street game υπάρχει διάθεση από το μέρος μου. Το site το βρήκα τυχαία όταν έψαχνα μια ελληνική κοινότητα όπως αυτήν που περιγράφετε στο βιβλίο του Neil Strauss (Mystery’s Lounge) και έτσι βρέθηκα εδώ.