Ειμαι ο Γιαννης, 18 χρονων απο θεσσαλονικη.Το forum το ανακαλυψα απο το σεμιναριο των Supernaturals, καθως δεν ειχα ιδεα τι παιζει. Το σεμιναριο με ξυπνησε και μου θυμισε πραγματικα τι ειναι game και που μπορω να φτασω αμα προσπαθησω. Το προτεινω σε οποιονδηποτε ασχετως επιπεδου!. Οσο για μενα, ασχολουμαι περιπου 10 μηνες με το game αλλα δεν μπορω να πω οτι βουτηξα 100% σε αυτον τον καιρο. Ειμαι ενα παιδακι που απλα εχει ορεξη να μαθαινει ολο και περισσοτερα και να βελτιωνεται καθε μερα. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος ψυχοπαθης στην Θεσσαλονικη χαχαχα, και ειλικρινα μου ζεσταινει την καρδια που υπαρχουν αρκετα ατομα σαν εμενα, που θελουν να γινουν καλυτεροι σε αυτο τον τομεα, αντι να κρυβονται πισω απο δικαιολογιες και να πνιγονται στη αυτολυπηση. Στο game δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα καλος, μιας και δεν εχω αρκετη εμπειρια, αλλα μπορω να πω πως εχω ορεξη και θετικη ενεργεια. Ελπιζω να μαθω παραπανω απο τους players του forum και να βρω κι αλλους wings απο Θεσσαλονικη. Με την πρωτη ευκαιρια θα γραφω τα αξιοσημειωτα lay/field reports μου με σκοπο να εντοπισω τα sticky points μου και να ακουσω και αλλες γνωμες.
Keep playing!