Καλησπέρα, κατ’αρχήν να ευχαριστήσω τον κόσμο των PUA που με ενέπνευσε να κάνω τις πρώτες μου μικρές υπερβάσεις ώστε να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα.
Επειδή το εχω πάρει πολύ ζεστα θέλω να αποκτήσω γρήγορα εμπειρίες και να πάρω τα πάνω μου.
Θα σας διηγηθώ την προσωπική μου ιστορία και θα χαρώ να μου κάνετε παρατηρήσεις ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ.
Το Σάββατο πηγα με δύο φίλους σε ένα πάρτυ στο πολυτεχνείο που οργάνωνε μια ομάδα χορού, είχα πολύ όρεξη και άνοιξα πάνω απo 15 κοπέλες καθαρά για προθέρμανση, αλλά και άνδρες για να μάθω τι παίζει απo κόσμο στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο…
Παρ ότι ήμουν σε καλό state δεν έβγαλε κάπου γιατί δεν ήξερα πως να το προχωρήσω πέρα απo καθαρό interaction (εάν δεν πάρω ξεκάθαρα σημάδια ενδιαφέροντος δεν το προχωράω), έπεσα σε έναν κομπλεξικό τύπο που μου ψιλόχάλασε τη διάθεση αν και τον αγνοησα, και απ τους 2 φίλους μου ο ένας δεν μιλούσε καν, και ο άλλος επέκρινε εμεσα που ήμουν τόσο κοινωνικός, γιατί το θεωρούσε αδιακριτο. Τον χούκαρα με μια όμορφη κοπέλα φιλη μιας άλλης που χόρευα, χόρεψανε αλλά δεν της τράβηξε το ενδιαφέρον.
Κάπως έτσι ξένερωσα και αποφάσησα να παω γκάζι κατά τις 3, τα παιδιά ακολούθησαν και βρήκαμε μια γνωστή του ενός με 5 φίλες της κ αραξαμε για φαΐ…
Είχε πέσει λίγο, δεν πολυμιλουσα, σκεφτόμουν αρνητικά, αλλά σύντομα το ξεπέρασα, άνοιξα κουβέντα με τα κορίτσια και εστίασα σε μια που μου άρεσε και την έκανα close με στυλ 😛 .
Σήμερα βγήκαμε day2, cinema που τ’αφήσαμε στη μέση και πήγαμε για κρασακι και ρακομελο… Ήμουν natural, παρ ότι μου φάνηκε δύσκολη περίπτωση, την κατάφερα, έπεσε τρυφερό φασωμα, αλλά έπρεπε να γυρίσει σπίτι γιατί την επόμενη έφευγε για το χωριό.
Όταν έφτασα σπίτι της έστειλα:
Πέρασα όμορφα μαζί σου σήμερα, ήσουν γλύκα. φιλιά και καλό σου βράδυ…
Ενώ ειλικρινά απo κοντά την έφτιαξα και την φόρτισα ωραία συναίσθηματικα, πέταξα μερικές ωραίες κ αστείες ατάκες, ήταν όλα τέλεια, για κάποιον λόγο όταν την πήρα μετά απo 2 ώρες να δω αν έφτασε καλά κ αν πήρε το μήνυμα μου (τρώει κολληματα το κινητό μου) , ήταν τυπική και δεν μιλήσαμε πάνω απo 1 λεπτό.
Μου έκανε εντύπωση, την ξαναπήρα κ τι ρώτησα τι είχε,
Μου είπε - τίποτα καλέ, της έπιασα την κουβέντα και ξανακλείσαμε μετά απo 5′.
Θέλω να ρωτήσω γιατί αυτή η γρηγόρη αλλαγή… Να είναι shit test και θέλει να κόψει αντίδραση? Έδωσα σωστή εικόνα αρσενικού, να θέλει να δει αν στέκει?
Ξέρω ότι βρέθηκε με μια φιλη στο σπίτι της και μπορεί να της έβαλε ιδέες, δεν ξέρω τι να πω.
λίγο φως στο τούνελ μάγκες 🙂
Στοχεύω σε Lay με αυτην, μου αρέσει πολύ, απλά τέλος γιορτών φεύγει γιατί σπουδάζει σε άλλη πόλη…