Γεια σας,
Έχοντας έρθει για πρώτη φορά σε σεμινάριο του Forum,θα ήθελα να πω την δίκια μου γνώμη για το τι αποκόμισα από αυτό. Όμως θα το πάρω από την αρχή.
Πέρυσι (πρώτο έτος) γνώρισα ένα παιδί που άρχισε να μου λέει για το “game” στον δρόμο και γενικά ότι μπορείς να ‘’μάθεις’’ για το πώς να ρίχνεις γκόμενες. Στην αρχή σκεφτόμουνα τι μαλάκας που είναι και γιατί του κάνω παρέα αφού μας έκανε ρεζίλη. Μετά από λίγο, εντάξει λέω ίσως γίνετε άμα το παίξεις καλά.
Έχοντας περάσει μερικοι μηνες έλεγε διάφορες καταστάσεις που έγιναν αλλά δεν μου άρεσαν. Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο μου λέει πως θα γίνει ένα σεμινάριο για το ‘’Game” και πως αν θέλω μπορώ να παω μαζί του. Αρνήθηκα με την πρώτη. Περναει λίγος καιρός και βγαίνοντας για έναν καφέ μετά πάμε μια βόλτα στην παραλία. Εκεί μου λέει πως του άρεσαν κάποιες και πως ήθελε να πάει. Εντάξει του λέω, πήγαινε και πάω και κάθομαι σε ένα πεζουλι να τον περιμένω. Περνανε 5 λεπτα,10,15.Μετα από 20 λεπτά έρχεται. Σε εκείνο το σημείο αναρωτιέμαι. Τι στον πούτσο τους έλεγε και κατάφερε να τις κρατήσει 20 λεπτά ενώ δεν της ήξερε καθόλου. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Και έτσι του λέω πως θα έρθω στο σεμινάριο.
Περνανε λίγες μέρες και βγαίνω με έναν άλλο φίλο μου. Του λέω πως θα πάω σε ένα σεμινάριο για σχέσεις. Μου λέει πως ο άλλος ακόμα δεν έβαλε μυαλό από τόσες χυλόπιτες που έχει φάει και πως θα μας μιλήσει ένα αγαμιτος με σπυριά και πως μόνο οι αγαμιτοι θα πάνε.
Εκεί άρχισα να έχω αμφιβολίες για το αν έκανα καλά, αλλά δεν βαριέσαι λέω ποτέ δεν ξέρεις.
Την επόμενη με μέρα μπαίνω στην αίθουσα περιμένοντας το χειρότερο .Αλλά αντί για αυτό που περίμενα είδα άνετους τύπους ,ωραία παιδιά. Μετά άρχισαν να μας μιλάνε και να λένε πως άρχισαν αυτοί από το μηδέν και έγιναν αυτό που είναι τώρα. Μίλησαν για το πώς να κτίζεις ένα ολόκληρο ραντεβού, τι πρέπει να πεις, λες και μπορείς να το μάθεις.
Άκουσα πράγματα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Λες και έκανα μάθημα για το πώς να γράψω έκθεση. Πολύ καλή παρουσίαση.
PS: Μια απλή παρατήρηση ”αρκετά παιδιά είχαν πολλές απορίες και δεν δόθηκε αρκετός χρόνος για αυτό το κομμάτι και ίσως έπρεπε να δοθεί περισσότερος”.