Γεια σας
Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι τριάντα ετών και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Αυτό που πιστεύω ότι με διακρίνει σαν άτομο είναι η ευφυία το χιούμορ μου και ο μυστηριώδης χαρακτήρας μου απο τα οποία τα δύο πρώτα δύσκολα τα δείχνω στο γυναικείο φύλο αν δεν αισθάνομαι απόλυτα άνετα μαζι τους εξαιτίας της ατολμίας μου και της χαμηλής μου αυτοπεποίθησης. Οι σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο θα έλεγα ότι δεν ξεπερνούν τις έξι από τις οποίες μόνο με τις δύο έιχαμε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές. Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν τρεις μήνες. Γενικότερα δεν ανοίγομαι εύκολα σε γυναίκες πόσο μάλλον σε άγνωστες ( το έχω κάνει μια δυο φορές όταν είχα κέφια αλλά μόνο για να τις ρωτήσω κάτι άσχετο ) διότι τρέμω την απόρριψη. Θεώρω τον εαυτό μου άπειρο και ατσούμπαλο στο να πλησιάζω γυναίκες και ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα ήταν μέσω προξενιών ή περίμενα να εκδηλωθούν πρώτες αυτές για να βαδίσω στα σίγουρα. Πιο μικρός είχα μια σπιρτάδα και περισότερο αυτοπεποίθηση και ριχνόμουν ευκολότερα στην μάχη αλλά το έχασα για κάποιο λόγο. Όσον αφορά το game μου είναι σε μηδενικό στάδιο δεν γνωρίζω καν την έννοια sargarisma και δεν συνηθίζω να γνωρίζω γυναίκες μόνος μου εκτός από κάποιες περιπτώσεις στα 18-20 που μου έδωσαν αυτές το πράσινο φως. Το site το βρήκα τυχαία και γράφτηκα από περιέργια καθώς δεν έχω ξανασυναντήσει τον όρο pua. Από αυτά λοιπόν που διάβασα έως τώρα θέλω να ασχοληθώ με αυτό και να βοηθήσω τον εαυτό μου να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του καθώς επίσης και να διαλύσω αυτή την ατολμία που έχω στο να πλησιάζω γυναίκες διότι με αφήνει ανολοκλήρωτο σαν άτομο. Πιστεύω πως βρήκα το site στην καλύτερη φάση της ζωής μου καθώς έχω ήδη αποφασίσει ότι για να πετύχω κάτι τελικά πρέπει να δράσω και νόμιζω πως αυτά που θα συναντήσω έδω μέσα αν τα εφαρμόσω θα με βγάλουν εν καιρώ από το τέλμα στο οποίο έχω περιέλθει όσον αφορά τις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Τέλος, ελπίζω η εγγραφή μου σε αυτό το site να σηματοδοτεί ένα ταξίδι ανύψωσης της προσωπικότητας μου όχι μόνο επιφανειακά αλλά και εις βάθος ώστε να μπορέσω να σταθώ με τόλμη όχι μόνο απέναντι στο γυναικείο φύλο που τόσο αγαπώ αλλά και την ίδια την ζωή.