Joesph wrote εφαρμοζωντας απο εδω και απο εκει καποια pick up lines για attraction/qualify/mix grill ουτε και εγω ξερω
Πρωτα απ ολα το λες και μονος σου, ουτε εσυ ηξερες τι εκανες.. Λογικα διαβασες καποια πραγματα και προσπαθησες να τα βαλεις ολα μεσα και οτι βγει..
Joesph wroteυστερα απο ΕΝΤΟΝΟ ΚΙΝΟ, εντονο kissclose το οποιο θα μπορουσε να παει και σε Lay(60%), το οποιο δεν πιεσα/ανεφερα καν μιας και ειχε παει 7 το πρωι ανημερα χριστουγεννα..απλα την πηγα σπιτι της kissclose ξανα Και bb…
Mηπως βγηκες incongruent?? Περιγραφεις στοιχεια που οδηγουν σε SNL και ενω με αυτα που λες φαινεται οτι το θελατε και οι 2, και ειχατε και γαματα logistics, οπως αναφερεις παραπανω, εσυ απλα την φιλησες και την αφησες!!!!!!! Μην αφηνεις τετοιες ευκαιριες χαμενες! Σκεφτεσαι λαθος.. αντι να δεις το ποτηρι μισογεματο το ειδες μισοαδειο! Και τι εννοω, εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν: ειναι 7 το πρωι, ειμαστε εξω απ το σπιτι της, ειναι ανημερα χριστουγεννων! Ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να ειναι τα logistics για να γινει αυτο το snl?? ηταν δωρο και το αφησες ανεκμεταλευτο
Joesph wroteTην αλλα μερα(25dec βραδυ) εστειλα ενα απλο text(οχι τηλ) τυπου…“πως εισαι σημερα” Με σκοπο το day2 απο το οποιο Ομως δεν πηρα ποτε καμμια απαντηση…
Ε δεν την αδικω.. (στην περιπτωση που εχει μοναδες και μπορει να απαντησει, γιατι ολα συμβαινουν με τις Ελληνιδες,) αν ημουν γυναικα θα σκεφτομουν του εδωσα μια ευκαιρια, για την ακριβεια του εδωσα την τελεια ευκαιρια να περνουσαμε καλα και οχι μονο δεν την εκμεταλευτηκε αλλα τωρα μου στελνει και μήνυμα!
Παιδια ξεχαστε τα μηνυματα! εχουν καψει ανθρωπους και ανθρωπους ,οχι για αλλο λογο, περαν του οτι δειχνει οτι δεν εχεις αρκετη αυτοπεποιθηση να της μιλησεις στο τηλεφωνο! -αποψη μου-
Ενα αλλο λαθος πανω σ αυτο ειναι οτι καθε σετ που ανοιγετε πρεπει να το πηγαινετε για SNL!!! μονο αν δεν βολευουν τα logistics να το περνετε ,πραγμα που πιστευω οτι ηταν ασκοπο που το πηρες μιας που τα logistics τα ειχες!
Joesph wrote1. Γιατι νομιζετε οτι flakaρε, τη στιγμη που ητανε τοσο hot το προηγουμενο βραδυ…κυριολεκτικα στο Kiss Με δαγκωνε, ελεγα θα με φαει..
Το γιατι στο ανάλυσα ηδη παραπανω.
Τωρα κατι ακομα, οι γυναικες λειτουργουνε με συναισθηματα!
Το οτι χτες ηθελε να σε φαει και να γαμηθει μαζι σου δεν σημαινει οτι θα το θελει και την επομενη μερα! Ουτε καν την επομενη ωρα…
αυτο γινεται για 2 λογους:
α) στα ματια της φανηκες incongruent, οτι δεν ειχες το killer instinct, ησουν δειλός!
b) πρεπει να της ξαναδημιουργησεις τα ιδια συναισθηματα