Σ ευχαριστω Βασιλη. To δικο μου value ειχε πιασει κορυφη… Αλλα δεν χουκαρα…
Βεβαια η HB εδειχνε να ψαχνεται για lay (γτ πραγματικα αν δεν ηταν ο μικροτερος αδελφος της το πραγμα μπορει να πηγαινε ανετα εκει (βαση αυτου που εβλεπα απο μεριας της), μετα πρεπει να επικρατησε η λογικη (το ειχα ψιλιαστει αλλα μου το πε σημερα οτι εχει αγορι), αλλα για να μην κανω εικασιες, παραθετω και τη συνεχεια:
Φλερταρω με texting για πρωτη φορα ( αυτο που εκανα πριν σας βρω δεν το θεωρω φλερτ αλλα κικιρικου :p ),
Σχολιαστε (κραξτε:p) ελευθερα… Καπως πρεπει να μαθω κ εγω 🙂
Εγω: Σε σκεφτομουν. Τι κανεις?
HB: Καλα ειμαι..Παω για καφε.. Εκτος απο αυτα ειναι δυο πραγματα που μαλλον δεν ξερεις.. Πρωτον ειμαι με αλλον αυτην την περιοδο.. Και δευτερον ειναι συνδεση το κινητο μου.. :-)
Εγω: Πως ηταν η Κυριακη σου? Εγω Σκεφτομουν το Σαββατο και θελω να το επαναλαβω…
HB: Πολυ ομορφα περασε και η κυριακη μου.. Ξεκουραστηκα.. αυτα. Τωρα για το σαββατο..δεν ξερω.
Εγω: Δεν ειναι η μερα που με απασχολει. Ειχαμε χημεια και συνδεση… Αυτο θελω να ξανανοιωσω γιατι μου αρεσε (προσπαθουσα να τη σαγηνευσω, δεν ενοιωθα needy).
Εγω: Και ο λαιμος σου… Αν διαλεγα κατι απο το Σαββατο θα ηταν το πρωτο που θα ζητουσα…
ΗΒ: Εχω αγορι καλο μου.
Εγω: Μη ριχνεις τον εαυτο σου… Εχεις επισης ωραιο τυπακι, και λιμπιντο… Ξερω ενα ωραιο μερος για κρασακι που δεν εχεις ξαναδοκιμασει.
Εγω (Μετα απο 20 λεπτα) : Χαλάλι σου φατσα… Εχεις πολλη πλακα ετσι κ αλλιως 🙂
Εγω (Μετα απο αλλα 20 λεπτα) : Πέρα απ την πλακα δεν θελω να σου χαλασω τη σχεση η να σε πιεσω. Αλλα μου αρεσει η παρεα σου και αν καποια στιγμη δεν ειστε μαζι, παρε με…
Εγω δεν θα σου ξαναστειλω ουτε θα σε ενοχλησω. (αυτο με παροτρυνε ενας φιλος player να το στειλω για να εξασφαλισω πορτα για lay στο μελλον)
HB (αργοτερα το βραδυ): Ενταξει θα μιλησουμε.. Χαρηκα για τη γνωριμια.
Εμενα δεν με ικανοποιει το φλερτ μου, ενθουσιαζομαι πολυ τωρα που ξεκινησα το παιχνιδι και καπου το χανω οπως εδω προς το τελος αν και περιοριστηκε η ζημια με το τελευταιο που εστειλα.