Μου θυμισες μια ιστορια και θα στην πω… Μπορει να σε βοηθησει.
Δεν θα σου δωσω καποια συμβουλη, αυτη ειναι δουλεια των coach και ξερουν τι κανουν…
Ενας γνωστος μου με ισχυρη πραγματικοτητα επαιξε καμποσο καιρο με μια κουκλαρα ΗΒ 10 γειτονισα (πλουσια, γενικα διακαης ποθος ολονων στην περιοχη) ωσπου κανονισαν ποτακι…
Βγηκαν, ηταν πολυ ανετος, αλλωτε δεκτικος αλλωτε πιο αδιαφορος οπως κ εσυ, και το βραδυ που γυρνανε σπιτι, του λεει αυτη να πανε για ενα ακομα ποτο στο δικο της…
Ε εκει βρισκονται ξαπλωμενοι καποια στιγμη και μιλουσαν… Αυτη ειχε τρελαθει που ηταν τοσο ανετος και δεν εδειχνε να τη θελει, του ορμαει και τον φασωνει καποια στιγμη… Την κανει περα (κυριολεχτικα χαχα!!!) την κοιταζει στα ματια και της λεει: Κοριτσακι… Δεν γεννηθηκε ακομα η γυναικα να με κανει οτι θελει, νομιζεις οτι θα το κανεις εσυ?
Ε εκει την αφησε αναυδη.. Ειχε τρελαθει. Επαθε κοκομπλοκο, του λεει: Ξερεις ποσους αντρες εχω φερει εδω πανω και μετα απο λιγο επεφταν στα γονατα, με παρακαλουσαν να γινει κατι και δεν εκανα τιποτα απολυτως? Μπορεις να μου πεις ποιος εισαι και γιατι εισαι ετσι?
Την τρελανε κυριολεχτικα.. Τελικα δεν εκανε τιποτα γιατι ειχε κοπελα και αυτος εχει αλλες ιδεες και πιστευω… :p Αλλα οπως και να χει αυτη τωρα τα καλοκαιρια εξω απο το εξοχικο, ανατριχιαζει ολοκληρη με το που τον δει στα 100 μετρα…