Καλησπέρα στο GreekPua community.
Ονομάζομαι Saxman, είμαι 22 χρονών, κατάγομαι και μένω στήν Θεσσαλονίκη
Πέρασα τα τελευταία 4 χρόνια της ζωής μου σπουδάζοντας στην Αγγλία. Το τί σπούδασα δεν έχει σημασία μιάς και νιώθω ότι δεν με εκπροσωπεί. Αυτό που με εκπροσωπεί και χαρακτηρίζει είναι το τι κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο. Τα χόμπυ μου ειναι: το game, το σαξόφωνο, οι ταινίες, τα βιβλία (Sci-fi, personal development, romance-fiction), και φυσικά το game.
Άρχισα το game σε ηλικία 14 χρονών όταν είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία. Τότε, έκανα παρέα με τα bad-boys του σχολείου μου και μιμιτικά είχα υιοθετήσει το “bad-boy attitude” και lifestyle. Είχα επιτυχίες αλλά δεν ήξερα γιατί. Όταν έφτασα 18, έφυγα Αγγλία με την ελπίδα οτι θα ζήσω το “American-Pie experience”. Έκανα να κοιμηθώ με γυναίκα 1 χρόνο. Ο λόγος ήταν διότι, το game μου ήταν effective σε 18- του “κύκλου μου”. Εκεί, όλες ήταν 22+ και είχα μηδαμινό social status/value. Εξού και τα αποτελέσματα
Το dry-spell μου, έσπασε όταν γνώρισα έναν Άραβα PUA όπου μου υπέδειξε 2-3 βιβλία (με πρώτο το the game). Άρχισα να sargarw μαζί του με scripted game / routines. Σύντομα, βρέθηκα σε σχέση με μία HB9 με την οποία έμεινα 2 χρόνια. Το game μου επανήλθε όταν χωρίσαμε. Ένα μήνα μετά, τα έφτιαξα με ένα HB9 (arguably). Πλέον, είμαι single και επανήλθα δρυμήτερος εξοπλισμένος με μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη και περισσότερη δίψα για game.
Το game για εμένα είναι μια πηγή ψυχαγώγησης και revalidation των core values μου. Επιπλέον, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο το να είσαι ένας man of action. Ελπίζω να γνωρίσω όσους περισσότερους μπορώ απο το community ανεξαρτήτως επιπέδου και να ασχοληθώ ενεργά με τα posts για mutual development.
Ασχολούμαι “σοβαρά” εδώ και 6 μήνες περίπου (95% με RSD material) με κύριο wing τον Abysus_Ergo και guest-wing τον Charming_Predator. To Count μου είναι 35 (40 με χαλαρούς κανόνες), και το επίπεδο μου ειναι 5-6 (κλίμακα 1-10; με 1 AFC και 10 mPua). Πάνω απο 1000 approach, 100 ώρες βίντεο, 20 βιβλία και ένα Freetour (julian/alex).