Όντως το ίδο ακριβώς που έγραψε ο grasdas σκέφτηκα και εγώ…
χωρίς calibration (σε βαθμό που γίνεσαι επιθετικός και φαίνεσαι κομπλεξικός στα μάτια της)
τα negs χωρίς calibration, φαίνονται προσβλητικά και η γκόμενα παρεξηγείται και πέφτεις στα μάτια της….γι αυτό προσοχή….αν θες να κάνεις neg όμως κάντο σε συνδυασμό με κάποιο κοπλιμέντο…π.χ
αφού χορεύουμε κανα 2 λεπτο της λέω έλα ντάξι φτάνει δεν είμαι για χόρταση
σταματάς….τελειίως ακίνητος……….και κοιτάς το ρολόι σου ή το κινητό…και βλέπεις την ώρα…τελείως poker face όμως…..
σκαλώνει αυτή και σε ρωτάει τι παίχτηκε (δημιουργείς tension)
όποια κοπέλα χορεύει μαζί μου πάνω από 2λεπτά………τη χρεώνω 3ε για κάθε επόμενο λεπτό………
(την αφήνεις να hookarei)……..“μωρε τι μας λες” ??
για σένα όμως 4ε
“και γιατί παρακαλ.ω”??
όποια κοπέλα χορεύει μαζί μου πάνω από 2λετά………και είναι sexy…τη χρεώνω 4..(εκεί λιώνει) :evil:
χαχαχαχα βλάκα….
(και μετά συνεχίζει να σου κωλοτρίβεται..να χορεύει μαζί σου 😛 και ξεχνάς οτι είπες εκτός αν στο θυμίσει εκείνη)
γενικότερα, μεγάλο βαθμό σε αυτά παίζει το πως τα λες….π.χ το neg πρέπει να το πεις playfull..ενώ το coplimento σοβαρός…αντίφαση δηλαδή)
τώρα κάτι άλλο, αυτό που κάνω εγώ στα warm είναι να εκμεταλλεύομαι προς όφελός μου τη betosynh των άλλων……τις περισσότερες φορές οι ψολές υπερτερούν είναι η αλήθεια…και οι γκόμενες απολαμβάνουν περισσότερη προσοχή απο οτι τους αξίζει….αν βρεθεί κάποιος ο οποίος…οχι απλά της αγνοεί….τις αγνοεί αφού πρώτα έχει σηκώσει attraction μαζί τους…τοτε με αυτόν θα γαμηθούν…!! και τι κάνω…attraction-freeze out-attraction-freeze out again-attraction-SNL :evil:
τις παίζεις δηλαδή με τα ίδια τους τα όπλα…p-n-p (positive-negative-positive, όπως λέει και ο franco) εσύ κάνεις το manipulate……..αυτές σου ανοίγουν τα πόδια :evil: