Καλησπέρα σε όλους τους μάχιμους πιπινοκατακτητές!
Μένω Αθήνα κέντρο, είμαι 26 και εθισμένος στον καφέ 🙂
Τα χόμπι μου εκτός από το επίμαχο είναι να : Παίζω μουσική(μεταλ) και θέατρο, παίζω τένις (κανονικό🙂, διαβάζω βιβλία, πηγαίνω ταξίδια(όταν υπάρχουν λεφτα), και φυσικά να παίζω με τις μπαρμπι της ανιψιάς μου🙂
Η σχέση μου με το αντίθετο φύλο είναι πλέον αρκετά καλή. Μεγάλωσα με 2 αδερφές και 10 ξαδερφές, όλες μεγαλύτερες, οπότε πάντα είχα μία σαλάτα από λάθος συμβουλές πάνω στις γυναίκες… Το καλό είναι ότι μεγάλωσα κάνοντας παρέα με πολλές από αυτές και τις φίλες τους. Ως αποτέλεσμα, έμαθα μεν να είμαι relaxed με το αντίθετο φύλο, αλλά μέχρι να μπω στον κύκλο του Pick Up ήμουν κυριολεκτικά βουτηγμένος ως το κόκκαλο στο social conditioning.. Μέχρι να ρθει εκείνη η άγια μέρα, είχα κάνει άπειρα δώρα κ χάρες σε κοπέλες που ούτε καν μου κάθονταν… έχω περάσει από όλα τα στάδια της κολάσεως.. μ**νοδουλοπάροικος, ταξιτζής, καληνυχτάκιας, δορυφόρος, τα πάντα όλα.. Σε σχέσεις ήμουν μονίμως από τα 16 ως τα 22, όταν και διάβασα το “The game”, το οποίο κάποιος είχε προτείνει στο φόρουμ του Π.Σ.Ε.Π (Πανελλήνιος Σύλλογος Επίδοξων Πιπινοκυνηγών). Αυτό το βιβλίο ήταν σκέτο motivation, οπότε μετά διάβασα τη MM από το Venusian Arts Handbook, είδα όλα τα προγράμματα του DavidDeAngelo (ατελείωτα αλλά αξίζουν), όλα του Hypnotica και Steve P, του Style και όλων των σχετικών, ώσπου κατάλαβα ότι σημασία δεν έχουν ούτε τα βιβλία και τα βίντεο ούτε οι επιτυχίες. Σημασία είχε ο αριθμός των ανοιγμάτων και το τι μπορούσα να μάθω από αυτά. Μετά βρήκα το υλικό του Tyler κ των υπόλοιπων. Πλέον παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά Todd, Julien, Tyler και σκέφτομαι να πάω στη Βουλγαρία το Μάιο για το bootcamp του Julien.
Σχετικά με το παιχνίδι μου, έχω καλό innergame και μέτριο outer. Ξέρω τη θεωρία, κάνω πολύ πρακτική, αλλά χρειάζομαι ακόμη δουλειά στα sticking points μου. Το δυνατό μου σημείο είναι ότι περνάμε πάντα καλά γιατί όταν πέφτει η ομάδα αρχίζω τα καραγκιοζιλίκια. Το μειονέκτημά μου είναι ότι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω εύκολα canned material. Ανταυτού προσπαθώ να δίνω βάρος στα επίπεδα της ενέργειας μου και των γύρω μου. Έχω συνολικά 14 lays και 4 σχέσεις.
Προτιμήσεις: κυνηγάω μικρές ηλικίες 18-23 με σώμα κοκκαλιάρικο.(αυτές που όλοι χαρακτηρίζετε ως άκωλες και άβυζες οπότε δε θα μαλώσουμε ποτέ🙂
Πεδίο δράσης: street game και φοιτητικά παρτι
Είδωλα μου: Κώστας Γκουσγκούνης, Mystery, Tyler και Max
Αλκοόλ: 0
Άποψη περι σχέσεων: 99% χάσιμο χρόνου
Άποψη περί ζωής: Αφού όλα θα τελειώσουν κάποια στιγμή, όλα επιτρέπονται! Η ζωή είναι ακριβώς όπως το Bonetown –>