Καταρχήν γράφε σε ελληνικά. Υπάρχει σχετικός κανόνας
3. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !! ΟΧΙ greeklish και κεφαλαία!! Post με greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Υποθέτω ότι επειδή είναι μεμονωμένες φράσεις, απλά σου ξέφυγε. Αλλά την επόμενη ρίξε μια ματιά στο κείμενο πριν ποστάρεις.
drone wrote
Με μπερδεψε ομως αρκετα η συμπεριφορα της . Ενω καταλαβαινα απο αυτα που μου ελεγε οτι θελει να συναντηθουμε μου το ειχε ακυρωσει 3 φορες .1) Σε αλλες περιπτωσεις δε θα εστελνα 3 φορα αλλα επειδη μου αρεσε αρκετα και ειχαμε φασωθει και για αρκετη ωρα στο club της εστειλα και τριτη
Από τη στιγμή που έχεις φτάσει στο σημείο να φασώνεσαι, το πας για SNL. Εάν δεν το κάνεις αυτό που συμβαίνει (συνήθως) είναι:
- Την επόμενη μέρα εσύ σκέφτεσαι ‘’Ωραία τωρα θα την πάρω τηλέφωνο, θα βγούμε και το έχω το lay το έχω στο τσεπάκι’’
- Την επόμενη αυτή θα κάνει rationalization και μόλις την πάρεις τηλέφωνο θα σκεφτεί ‘’Με πήρε μόνο και μόνο επειδή θέλει να με γαμήσει’’ αντί να σκέφτεται ‘’Με πήρε ο drone που περάσαμε πολύ ωραία χτες και θέλω να τον ξαναδώ’’.
Αν δεν είσαι σίγουρος ή αν δεν βολεύουν τα logistics ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν μπορείς να πας για SNL, τότε χαλαρά. Φίλα την χωρίς να την φασώνεις. Πες ‘’Μου αρέσεις και θέλω να τα ξαναπούμε. Γράψε μου το κινητό σου’’. Και δώσ’της την συσκευή σου για να τον γράψει. Δεν χρειάζεται να βιαστείς. Δεν είναι διαγωνισμός ταχύτητας. Πέρνα καλά. Αν δεν βολεύει για lay κάνε bounce σε άλλο μέρος ή άλλαξε μέρος μέσα στο ίδιο μαγαζί (αν είναι αρκετά μεγάλο). Πήγαινε για isolation. Δες αν πραγματικά σου αρέσει η παρέα της. Πείραξέ την.
drone wrote
2) Οταν βγηκαμε για καφε μου ειπε οτι θα εβγαινε και με το κολλητο της για ποτο στη συνεχεια . Δεν αντεδρασα και εδειξε να ξαφνιαζετε .
Βλέπεις ότι χωρίς να σε ρωτήσει κανονίζει και κάτι άλλο μετά. Σου αλλάζει τις συνθήκες του ραντεβού (χρονικός περιορισμός) χωρίς να σε ρωτήσει και χωρίς να στο πει προκαταβολικά. Άρα δεν σε σέβεται. Σε έχει κατατάξει ήδη είτε σε LBJF zone ή θέλει να σε έχει για orbiter. Και μπορεί και να σε τεστάρει για να δει αντίδραση. Πολλές φορές έχει ειπωθεί να μένεις unreactive αλλά υπάρχουν και φορές που χρειάζεται να πεις κάτι που σε ενοχλεί σε μια συμπεριφορά αλλά με απλό, ήρεμο και άμεσο τρόπο, πχ σα να ρωτάς τον κολλητό σου τι ώρα είναι. Για την συγκεκριμένη περίπτωση (ένα παράδειγμα σου δίνω)
‘’Ξέρεις όταν βγαίνω δεν μου αρέσει να μου βάζουν χρονικούς περιορισμούς εκ των υστέρων και χωρίς να με ρωτήσουν. Πάρε τον κολλητό σου και πες του ότι θα βγείτε άλλη μέρα.’’
drone wrote
3)Μετα μου ειπε οτι δεν εβγαινε πολυ αυτο το καιρο λογο σχολης αλλα μου ανεφερε οτι ειχε βγει και με ενα “παλιο της φιλο που ειναι φανταρος κα ειχε καιρο να τον δει” οπως χαρακτηριστικα μου ειπε , τη μερα που μου το το ειχε ακυρωσει εμενα … Παλι δεν αντεδρασα και αλλαξα τη κουβεντα .(εδω ειδικα θελω τη γνωμη σας πως αντιδρατε σε παρομοιες περιπτωσεις? μηπως επρεπε να της δειξω οτι ενδιαφερομαι ουσιαστικα γ’ αυτη ? An thn h8ela gia kopela mou de 8a eprepe na me enoxlouse to gegonos afto ? mhpws eprepe na ths deiksw oti odws eixa neuriasei ? ) .
Πρώτον το έχει καταλάβει ότι γουστάρεις. Δεν χρειάζεται να δείξεις κάτι. Δεύτερο δεν ξέρεις αν την ήθελες για κάτι παραπάνω από ένα lay. Οπότε το ‘’αν την ήθελα για κοπέλα μου’’ δεν είναι κάτι που το ξέρεις από την αρχή. Αυτό που μπορείς να καταλάβεις είναι αν θέλεις να την ξαναδείς.
Όταν σου ακύρωσε το ραντεβού, υποθέτω από αυτά που γράφεις ότι δεν σου έδωσε εναλλακτική μέρα. Εάν δεν το έκανε σημαίνει ότι δεν γουστάρει.
Δείχνεις ότι είσαι επιλεκτικός με τις γυναίκες
drone wrote
drone:Δεν αρκει να εχει ωραιο κολο για να μου αρεσει.
hb9:Τι πρεπει να εχει μια γυναικα για να σου αρεσει?
drone:Πρεπει να ειναι σε θεση να κερδισει και το μυαλο μου (kati tetoio ths eipa).
θέλει να τεστάρει να δει αν όντως είσαι ή δείχνεις ότι είσαι και ειδικά αν είναι ΗΒ9.
drone wrote
hb9:Τι πρεπει να εχει μια γυναικα για να σου αρεσει?
Από τη μια λές
drone wrote
drone:Πρεπει να ειναι σε θεση να κερδισει και το μυαλο μου (kati tetoio ths eipa).
και στην αμέσως επόμενη φράση σου λες
drone wrote
drone:Απο το τροπο που ντυνεται καποιος καταλαβαινεις πολλα .
Ο τρόπος που ντύνεται μια γυναίκα δεν είναι τρόπος για να κερδίσει το μυαλό σου. Άρα μόνος σου ακυρώνεις τον εαυτό σου. Παίζεις το social conditioning. Με αυτή σου την δήλωση αυτόματα δείχνεις ότι κατηγοριοποιείς τις γυναίκες ανάλογα με το ντύσιμο. Άρα δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους άντρες άρα και δεν είσαι επιλεκτικός: INCONGRUENCY. Γενικώς μην μπαίνεις σε θέματα που μπλέκουν με το social conditioning όπως αυτό με τα ρούχα.
Είναι άλλο να πεις πως σου αρέσει να ντύνεται μια γυναίκα και άλλο να πεις ότι καταλαβαίνεις πολλά από τον τρόπο που ντύνεται μια γυναίκα (ασχέτως αν καταλαβαίνεις ή όχι).
Kαι ως αποτέλεσμα τρως και το shit test
drone wrote
hb9: Για εμενα δηλαδη τι πιστευεις?
Εκεί θα μπορούσες να πεις διάφορα και να το γυρίσεις. Πχ.
Από τη μια μου αρέσεις αλλά από την άλλη με εκνευρίζεις.
ή
(Κάνεις λίγο cold reading). Bλέπω ότι από τη μια είσαι μια γυναίκα που της αρέσει να βγαίνει και να συναναστρέφεται με κόσμο αλλά από την άλλη βλέπω ότι σηκώνεις τείχη και δεν αφήνεις να σε πλησιάσουν. Και όλη αυτή η κοινωνικότητα είναι η άμυνα σου προς τον έξω κόσμο.
ή
Δεν σε κόβω για πολλή περιπετειώδη γυναίκα.
ή
Εσύ τι πιστεύεις για σένα? Αν ήσουν προιόν σε ράφι στο σουπερμαρκετ τι θα ήσουν?
Βασικά ότι να’ναι αρκεί να μην πεις αυτό που είπες (σοβαρή κοπέλα). Πάρε την ερώτηση και αντέστρεψέ την. Γυρνα την κουβέντα πάνω της και βάλτην να μιλήσει για τον εαυτό της. Και άκου. Θα σου πει μόνη της ότι χρειάζεται.