Ονομάζομαι Γιώργος…Η ηλικία μου είναι 22 και μένω μόνιμα στην Αθήνα!Όσον αφορά την σχέση μου με το pua(Από αυτά τα λίγα που έχω διαβάσει)δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι με αυτό σε βάθος…Δηλαδή ανέκαθεν φλέρταρα άγνωστες γυναίκες(παρόλο που είμαι ντροπαλός) αλλά να κάτσω να ασχοληθώ με οδηγίες και συγκεκριμένες φράσεις δεν το έκανα ποτέ.Πάντα όταν την έπεφτα σε κάποια το έκανα αυθόρμητα.Όπως σας είπα όμως είμαι ντροπαλός…(Η μάλλον ήμουν..τώρα είμαι αρκετά ποιο άνετος).Έτσι λοιπόν αναζητούσα στο ίντερνετ διάφορα του τύπου<Πώς να ξεπερνάω το άγχος κατά την προσέγγιση κτλ> και κατέληξα να βρω το pua.Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω διαβάσει βρίσκω ενδιαφέρων το pua ως σύμβουλο να βελτιώσεις τον τρόπο που μιλάς σε κάποια και τον τρόπο που σκέφτεσαι(Άγχος.ντροπή,τι θα πουν οι άλλοι και παρόμοια συναισθήματα).Το βασικό πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή είναι ότι δεν έχω παρέα να βγαίνω…Έχω φίλους αλλά δεν βγαίνουν έξω!Έχουν σχέση και δεν πάνε πουθενά…Αν τους πάρω τηλέφωνο να βγούμε θα μου πούνε να κάτσουμε σε κανένα σπίτι για τον καφέ ή να πάμε κάπου που δεν θα έχει πολύ κόσμο(Ακατάλληλα μαγαζιά για να ανοίξεις σετ).Μόνος μου έχω δοκιμάσει να βγω…Δεν θα το αναλύσω εδώ όμως δεν πέρασα καθόλου καλά!Γράφτηκα λοιπόν στο forum κυρίως για 2 λόγους…Πρώτον να συμμετέχω σε αυτές τις όμορφες γεμάτο ενδιαφέρον συζητήσεις και δεύτερον μήπως και βρω κάποιον ο οποίος να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα(Να μην έχει παρέα να βγει για παιχνίδι)να βγαίνουμε μαζί!