micropholis wrotetudor
βγαινω εννοειται και φυσικα κτυπω και online χωρις ουτε κατα διανοια να ειμαι master
και γιαυτο ρωτω αν ημουν σπιτι μου στον καναπε μου θα εβλεπα ταινιες και δεν θα ρωταγα
πιστευω οτι ειναι σημαντικο να ρωτας τους παλιαοτερους αν και λογω ηλικιας ειναι δυσκολο
το συγκεκριμενο ερωτημα,το γνωριζω
τα στατιστικα δεν τα ειπα εγω
Είμαι 38. Οπότε τα 40 είναι κοντά. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θα πάρω ότι είσαι 45.
Δεν έχει και μεγάλη σημασία το πόσο χρονών είναι η γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Σημασία έχει τι θέλεις εσύ από αυτήν. Ποια είναι η πρόθεση? Την θες για fb, mltr, ltr? όταν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις τότε θα ξέρεις και τι να ζητήσεις. Αν εσύ είσαι μπερδεμένος θα είναι και η γυναίκα μπερδεμένη.
Από εκεί και πέρα η ερώτηση που κάνεις είναι τόσο γενική όσο και το '‘τι να πω για να κάνω πέσιμο?’'. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να κάνεις ή να μην κάνεις. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό. Γιατί έτσι κοιτάζεις το δέντρο και όχι το δάσος. Στατιστικά πάντως οι φορές που είχα τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν όταν κράταγα τα πράγματα απλά και κοιταγα πρωτίστως να περάσω καλά και να διασκεδάσω με τον εαυτό μου. Η γυναίκα που είχα απέναντί μου συμπλήρωνε τις στιγμές. Ήθελα να μου διεγείρει και τον εγκέφαλο, να μπορεί να ανταποκριθεί και να παίξει. Και αυτό είναι το βασικό που πρέπει να βλέπεις. όχι το εαν είναι 20άρα, 30αρα ή 40 αρα. Στατιστικά πάλι η πλειονότητα των γυναικών που έβρισκα και βρίσκω ενδιαφέρον είναι από 28 και πάνω.
Ένα άλλο πράγμα που είναι απαραίτητο να κάνεις είναι να καταλάβεις το εαν εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου και εαν θεωρέις ότι έχεις value να δώσεις σε μια γυναίκα. Αν αυτό ισχύει τότε η ηλικία δεν έχει σχέση. όταν πας να μιλήσεις σε μια γυναίκα κουβαλάς μαζί σου την κατάστασή σου. Και με αυτό εννοώ αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Με αυτή θα κάνεις πέσιμο και με αυτή θα μιλήσεις. Eαν αυτά που θα πεις είναι αυθεντικά τότε θα μπορείς να τα υποστηρίξεις, να τα ζητήσεις, να τα διεκδικήσεις. Και όταν λέω αυθεντικά εννοώ να νιώθεις την ελευθερία να τα πεις και να τα λες χωρίς να αναρωτιέσαι και να ενδιαφέρεσαι για το τι αντιδράσεις θα πάρεις. Να επισημάνω εδώ κάτι όμως για αποφυγή παρεξηγήσεων. Το να πας να πεις σε μια γυναίκα ‘’Γεια τι κάνεις. Θέλω να σε πηδήξω.’’ , είναι κάτι που το θες. Αλλά δεν έννοω αυτό με τα παραπάνω. Αυτό που λέω είναι να εννοείς αυτά που λες. Να τα λες επειδή εσύ τα σκέφτεσαι και όχι επειδή τα διάβασες κάπου. Είτε αυτό αφορά το πώς θα ανοίξεις, είτε κάτι που παρατήρησες είτε οτιδήποτε. Το έχω πει και το ξαναλέω. Οι δυσκολίες ξεκινάνε μετά το lay όταν θα πας στο relationship management. Εκεί θα έχεις να κάνεις με μια πολύ ευρύτερη γυναικεία συμπεριφορά και το τι θα πεις και το τι θα κάνεις είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο.
Επιπλέον θα πρέπει να σου επισημάνω ότι το τι θα κάνεις έχει άμεση σχέση με το τι εμπειρίες ζωής έχεις, με το πώς έφτασες στο σημείο που έχεις φτάσει και άλλα πολλά που σηκώνουν πολλή συζήτηση. Οπότε το μόνο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι να σου μεταφέρει τις δικές του γνώσεις οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται άμεσα με την δικιά του αντίληψη της πραγματικότητας, το ποιος είναι και ποιος δεν είναι και τις εμπειρίες του, τις οποίες έχει χτίσει και δημιουργήσει σε βάθος χρόνου.
Οπότε μη ρωτάς αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Άλλος θα σου πει ότι είναι δύσκολο. Άλλος ότι είναι εύκολο. Ποιον θα ακούσεις? Τον πρώτο ή τον δεύτερο? Και γιατί να ακούσεις κάποιον από τους δύο? Γιατί δεν το προσπαθείς μόνος σου και να δεις πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι?