Θα σου φτιάξω εγώ δομή, αρχικά πρέπει να έχεις κάποια βασικά mindsets στο μυαλό σου, όχι να τα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα αλλά να είναι κομμάτι του εαυτού σου.
Mindsets
Συναγωνίζεσαι ένα πολύ μικρό ποσοστό αντρών καθώς αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι πέσιμο εκ του ασφαλούς (indirect) σπαταλάνε πολύ χρόνο στο να δείξουν τις προθέσεις τους και στο τέλος αν πάρουν τα @@ μου τσατίζονται με τις γυναίκες. Ενώ αν ήταν απ την αρχή ξεκάθαροι με τις προθέσεις τους θα ήξεραν γρήγορα αν θέλει η γκόμενα ή όχι.
Οι γυναίκες βάφονται ντύνονται για να αρέσουν στους άλλους (προφανώς) αν και όποια και αν ρωτήσεις θα σου πει πως το κάνει για να αρέσει στον εαυτό της (ναι καλά!) βάφεσαι και στολίζεσαι κ όταν είσαι μόνη σπίτι? Όλα τα νούμερα hb 1-10 έχουν ανασφάλειες άλλες το δείχνουν περισσότερο άλλες λιγότερο, ένα παράδειγμα είναι πως μια απ τις γκομενές μου ενώ είναι hb 8+ και φαίνεται πολύ cool και άνετη τώρα που είναι σε mltr μαζί μου με ρωτάει συνέχεια αν μου αρέσουν τα ρούχα που φοράει αν το άρωμα της είναι ωραίο και γενικά κάνει σαν παιδάκι που του δίνουν γλυκό όταν της κάνω κομπλιμέντο. Μια άγνωστη δεν θα τα δείξει όλα αυτά γιατί κανένας δεν θέλει να φαίνεται ευάλωτος στους αγνώστους. Καταλήγουμε λοιπόν στο οτι οι γυναίκες σπαταλάνε τόσο χρόνο για να είναι όμορφες και εσύ δεν μπορείς να αφιερώσεις 10 δευτερόλεπτα να της πεις “γεια σου είσαι πολύ όμορφη” ? ντροπή σου
Οι γυναίκες ακόμα και οι πιο χαζές ξέρουν οτι τις γουστάρεις άρα με το να το κρύβεις μόνο πέφτεις στα μάτια τους και σπαταλάς και τον χρόνο σου.
Δομή
Άνοιγμα
Πολλοί έχουν AA γιατί λένε “πάμε για sarge” και αρχίζουν και αγχώνονται γιατί ξέρουν πως “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ” να πλησιάσουν μια κοπέλα, αυτό είναι λάθος διότι όταν πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι τις περισσότερες φορές θα έχεις χειρότερα αποτελέσματα απ το αν το έκανες επειδή απλά το ήθελες, αυτό σημάνει οτι βγάλε τελείως την λέξη Sarge απ το λεξιλόγιο σου πες απλά “πάμε βόλτα” και αν δεις κάποια κοπέλα απλά την πλησιάζεις γρήγορα και της μιλάς.Όσο πιο συχνά θα το κάνεις τόσο πιο φυσιολογικό θα σου φαίνεται, σαν να πηγαίνεις βόλτα και να βλέπεις παγωτατζίδικο και απλά να πηγαίνεις να παίρνεις παγωτό. Τόσο απλό.
Σύνδεση
Αφού έχετε πιάσει την συζήτηση και είναι ωραία αυτά που σου λέει φαντάσου οτι είσαι ένα παιδάκι που του λένε παραμύθι, που δεν μιλάει αλλά εξτασιάζεται απ την αφήγηση και έχει το βλέμμα της ευτυχίας στο πρόσωπο του, Έτσι δείχνεις γνήσια οτι την βρίσκεις ενδιαφέρουσα, δείχνεις οτι είσαι καλός ακροατής , απολαμβάνεις την στιγμή και μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και όλοι θα έχουν κάτι καινούριο να σου πουν. Αν δεν σου αρέσει αυτό που λέει, κατευθύνεις την συζήτηση σε κάτι που σου αρέσει εσένα…
Κλείσιμο
Αφού έχετε μιλήσει και όντως σου άρεσε , το φυσιολογικό είναι να ξαναβρεθείτε , δεν χρειάζεται να της πεις οτι “ααα εχω βρει αυτό το γαμάτο μαγαζί και να πάμε” (canned material) γιατί αν όντως της άρεσες και στο γήπεδο να της πεις να πάτε, θα έρθει.
Υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσα να σου πω αλλά αυτά είναι αρκετά προς το παρόν το βασικότερο είναι να πηγαίνεις βόλτα και όταν σου αρέσει μια κοπέλα να της το λες γιατί ή θα την κερδίσεις και θα μάθεις ή΄.. απλά θα μάθεις όπως και να χει κερδισμένος είσαι.
Υ.Σ Με έχουν επηρεάσει πάρα πολυ ο Alan Roger Currie (Mode One), Sasha day game (έχει βιντεάκια στο youtube), όπως και να χει πρέπει να βγαίνεις in field, γιατί αυτό που σου κάνει το διάβασμα για το pick up πέρα απ τις ελάχιστες φορές που όντως σε μαθαίνει κάτι ουσιώδες , είναι να σου δίνει μια στιγμιαία πώρωση ή οποία όμως εξασθενεί και συνεχίζεις να διαβάζεις να πορώνεσαι αλλά να μην κάνεις τίποτα στο τέλος…