Λοιπόν, 1-2 πράγματα για μένα:
Αυτή τι στιγμή καθώς γράφω γύρισα σπίτι απο το πρωτο μου Street Game και γενικότερα την πρώτη φορά που ανοίγω πραγματικά σετ και δεν μένω μόνο στην θεωρία όπως συνήθιζα.
Πρέπει να άνοιξα τουλάχιστον 25+ σετ και συνειδητοποιησα πως το ΑΑ είναι μια μ*****α. Τελείωσα με 3 καλα phone close, και ολα αυτά χάρης τους Ladykiller και Cesaydorf (Είστε γαμάτοι απλά). +Οτι πραγματικά το διασκέδασα.
- Μένω Αθήνα - Κέντρο, είμαι φοιτητής ψυχολογίας - 21 χρονών και είχα πάντα ΑΑ, αν και έχω πεισμώσει και θέλω να το ξεπεράσω. Γενικότερα έχω βάλει στόχο να αλλάξω και σκοπεύω να το κάνω.
- Οι σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο δεν ήταν ποτέ καλές. Ειχα κάνει 1-2 σχέσεις στο παρελθόν αλλα α******. Lays? Στα δάχτυλα του ενός χεριού - αλλα όλα αυτα θα αλλάξουν.
- Όπως σας είπα, σήμερα ήταν το πρωτο μου field game και απο εδώ και πέρα, θα ακολουθήσουν πολλά fields ακόμη είμαι σίγουρος. Ενώ έχω ξεσκίσει ΜΜ, Jeffries, Wayne Elise, Style και οποιου την μέθοδο μπορείτε να φανταστείτε, το direct natural απο Supernaturals ήταν αυτό που είχε αποτέλεσμα - αν και είχα πινελιές απο ΜΜ που και που απο την πολύ πλύση εγκεφάλου που μου έκανε ο Mystery.
- Η κωλό-κοινωνία έχει ευνουχίσει τους άντρες - δυστυχώς. Αυτό που θέλω απο το game είναι να μπορώ να έχω όποια γκόμενα δω και απλα πω οτι “αυτή τι θέλω.” Την είδα, μου αρεσει, την έχω στο κρεβάτι μου - τέλος. Οπότε, ο στόχος μου πέρα απο το να το διασκεδάσω και να μηδενίσω το ΑΑ όσο πιο πολύ μπορώ, είναι και να πηδάω, και πιο συγκεκριμένα, να αναπλήρώσω όσα χρόνια έχασα λόγω του ΑΑ μου και του πολύ φιλικού στυλ μου απέναντι σε ωραίες κοπέλες.
- Τέλος, το site το έμαθα μέσω Ladykiller και Cesaydorf - τρομεροί σε αυτό που κάνουν απλά!
Ανυπομονώ να ποστάρω field reports!
Ευχαριστώ!