Ονομάζομαι Κυριάκος, είμαι 20 ετών. Οι ρίζες μου είναι από τη Μικρά Ασία, όμως εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Λίγο πριν κλείσω τα 18 μου πέρασα στη Μυτιλήνη, φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενες εμπειρίες μου (όλες από τα 16 και μετά) δεν μπορούν να αξιολογηθούν σοβαρά, διότι οι περισσότερες ήταν περιστασιακές και δεν κράτησαν επειδή το πάθος διατηρούνταν μεταξύ μας λίγο καιρό αφότου ξεκινήσαμε το φλερτ. Στην ουσία λοιπόν οι περισσότερες ήταν εύκολες και το πράγμα χάλαγε στο γεγονός ότι από το πρώτο φλερτ ερχόταν το πρώτο φιλί σχεδόν σε μηδενικό χρόνο. Όταν ήμουν στο πρώτο έτος γνώρισα την κοπέλα που μου άρεσε πιο πολύ απ’όλες τις προηγούμενες, είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Εκείνο το διάστημα όταν δηλαδή γνωριστήκαμε, αποτέλεσε και την έναρξη μιας περιπέτειας. Με τις κινήσεις της και την συμπεριφορά της μου έδειχνε πως ήθελε αλλά παράλληλα με κράταγε σε απόσταση. Τελικά μπορεί η προσέγγιση να κράτησε 3 μήνες ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό, καθώς τον Ιανουάριο του 2013 τα φτιάξαμε και από τότε μέχρι σήμερα διατηρώ μια σχέση, δύο ετών πια… Το pick up, έμαθα πως υπάρχει ως τεχνική να προσεγγίζεις κοπέλες νωρίς το καλοκαίρι που μας πέρασε από δυο φίλους μου. Στην αρχή μου άρεσε που έμαθα πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να φλερτάρεις και να παίζεις με κοπέλες με προοπτική να κάνεις κάτι μαζί τους. Στην αρχή η έρευνα μου και οι όποιες συζητήσεις με τους φίλους μου ήταν σε ένα πλαίσιο καθαρά θεωρητικό. Στην πράξη πέρασα στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού. Μπορεί να είχα κοπέλα, αλλά μόνο και μόνο που είχαμε βγει με τα φιλαράκια μου στην Αθήνα σε μαγαζί όπου υπήρχαν αρκετές γυναικοπαρέες μπήκα στον πειρασμό να κάνω το πρώτο pic up. Σε μια παρέα 6 κοριτσιών, μπορεί να “φάγαμε Χ” ωστόσο ένιωσα αυτοπεποίθηση, ένα συναίσθημα που το είχα νιώσει σπάνια μέχρι εκείνο βράδυ. Για να είμαι ειλικρινής ένιωσα πως είναι να σου αρέσει μια κοπέλα και παράλληλα να την προσεγγίζεις. Συνήθως συνέβαινε το εξής: Μου άρεσε μια κοπέλα, την κοίταζα με κοίταζε και μέχρι εκεί…Την επόμενη μέρα απλά ένιωθα χάλια επειδή δεν έκανα κίνηση". Και το συμπέρασμα μου είναι το εξής: Κάνε το σωστό pick up, πάρε ιδέες από αναφορές στο pic up και εφάρμοσε τες. Μπορεί να μην θελήσει μια κοπέλα να κάνει κάτι μαζί σου, όμως θα έχεις λίγο πριν πας να ξεκινήσεις το άνοιγμα 50 % πιθανότητες να κάνεις κάτι (ΝΑΙ/ΟΧΙ), ενω αν δεν επιχειρήσεις καν οι πιθανότητες θα είναι 0 %. Η πρωτοβουλία σας να κάνετε ένα site αφιερωμένο στο pua είναι εξαιρετική και μπράβο σας. Για την ιστοσελίδα αυτή μου μίλησε ένας πολύ καλός φίλος, ο οποίος σύμφωνα με όσα μου είπε βρίσκει το site και ειδικότερα το forum αυτού, πολύ χρήσιμο. Εγώ θα ήθελα να μάθω τεχνικές και αφορμές για να πιάσεις κουβέντα όχι σε μέρη που είθισται αλλά στα πιο απίθανα (π.χ στο δρόμο, στο τρένο, στο μετρο, στο μαγαζί κλπ)…Χαίρομαι που πια είμαι και εγώ επισήμως μέλος στην κοινότητα αυτή.
Εύχομαι ο,τι καλύτερο σε όλους σας…