Το post μεταφέρθηκε στην κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Τελικα μαλλον θα το γυρισω σε natural δεν γουσταρω να μπλεκω με ρουτινες και τετοια πιστευω οτι ετσι το παιχνιδι χανει καπως..
Κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνεις!
(αν ποσταρω σε λαθος σημειο καποιος ας μετακινησει το μηνυμα μου).
Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι δεν κολλάει στη κατηγορία intro…..
1)Εχω ξεχασει πως λενε την κοπελα με το κινητο
Γι αυτό τον λόγο, όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο αποθήκευσε το αμέσως. Αν πάλι δεν θυμάσαι κανε εξάσκηση στη μνήμη σου ή όταν σου λένε το όνομα τους να σου έρχεται στο μυαλό κάποιος που ξέρεις με το ίδιο όνομα ή ρώτα και fb.
2)Μιλησαμε στο τηλεφωνο αλλα μονο για την υλη ενιωσα αμηχανια και δεν ηξερα τι να πω,πραγμα που με παραξενεψε γιατι απο κοντα ολο στην πλακα ειμασταν.Απο οτι καταλαβα ξενερωσε,Τελικα εκλεισα εγω λεγοντας θα τα ξαναπουμε.Τι επρεπε να ειχα κανει;Επρεπε να της πω να κανονιζαμε για εξω;
Σίγουρα ξενέρωσε, το κατάλαβες και μόνος σου….
Αν ανταλλάξατε τηλέφωνα μόνο και μόνο για την ύλη τότε μπήκες καθαρά στο δικό της frame.
Η γνώμη μου είναι ότι είσαι άντρας και αυτή γυναίκα! Όταν λοιπόν αποφασίζεις να παίρνεις ένα τηλέφωνο,(πέρα από τα verbal “να ανταλλάξουμε την ύλη”), δεν το παίρνεις για να μιλήσετε αλλά πρέπει να της δείχνεις να καταλαβαίνει ότι το παίρνεις ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ!!! Γιατί προφανώς δεν βολεύουν τα logistics εκείνη τη στιγμή για να γίνει το lay…..