To ποστ για vibings είναι για να σου δώσω ένα δείγμα του πόσα πολλά θέματα μπορείς να συζητήσεις με μια γυναίκα
Drake wrote
Μα το ίδιο πράμα δεν κάνουν και οι afc; Σε τί θα διέφερα απ’αυτούς;
Μιας και το ρώτησες, το attraction μπορεί να είναι υπόθεση 1 λεπτού (ή και λίγοτερο). Και δεν νομίζω ότι στο πρώτο λεπτό θα αρχίσεις να ρωτάς που πήγε διακοπές. Εκτός και εάν το χρησιμοποιήσεις για opinion opener
‘’Γεια. Έχουμε μια διαφωνία με το φίλο μου και θέλουμε τη γνώμη σας. Ο φίλος μου λέει να πάμε διακοπές στο Χ και εγώ λέω στο Ψ. Εσείς σε ποιο από τα δυο θα πηγαίνατε?’’
Ή
‘’Ρε κορίτσια με έχει τρελάνει. Μου λέει ότι το Χ μέρος είναι καλύτερο από το Ψ για διακοπές. Εσείς τι λέτε?’’
Σημασία δεν έχει τι ρωτάς και τι λές. Σημασία έχει να εμπλέκεις περισσότερα στη συζήτηση εκτός από το verbal. Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβεις διαφορά
Ε = Εσύ, T = Target
Ε: Και που πηγες διακοπές το καλοκαίρι?
Τ: Πήγα μπλα μπλα μπλα
Ε: Α έχω πάει και εγώ εκεί. Πω τι μου θύμισες. Και πως σου φάνηκε?
T: Ήταν ωραία
Ε: Και που αλλού έχεις παει διακοπές που σου άρεσε?
Βλέπεις ότι αρχίζει και γίνεται βαρετό.
Αν όμως αλλάξεις μερικά μικρά πραγματάκια δες πως αλλάζει το κλίμα
Ε: Και που πηγες διακοπές το καλοκαίρι?
Τ: Πήγα μπλα μπλα μπλα
Ε: Α έχω πάει και εγώ εκεί. Τι είναι αυτό που σε ενθουσίασε?
Τ: Aυτό που με ενθουσίασε είναι μπλα μπλα μπλα
Ε: Α ναι. Είναι όπως στην τάδε παραλία που η καλύτερη ώρα είναι καλοκαίρι ηλιοβασίλεμα, με τον ήλιο να έχει όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί και να ζεσταίνει το σώμα σου. και την θαλασσινή αύρα να σε φυσάει και να νιώθεις το απαλό χάδι της στο πρόσωπό σου
Εντάξει μπορεί το τελευταίο να ήταν λίγο της υπερβολής, αλλά τέτοια προσωπικά έχω πει διάφορα γιατί μου αρέσουν εμένα. Αν όμως αντί το ‘’πως σου φάνηκε?’’ πεις ‘’τι είναι αυτό που σε ενθουσίασε?’’ τότε από μόνο του αλλάζει το κλίμα γιατί θα την βάλεις να σου περιγράψει κάτι που πραγματικά της άρεσε, οπότε και αυτόματα ανεβαίνει και η διάθεση.
Το παραπάνω όλο είναι ένα παράδειγμα. Θα πρέπει εσύ να βρεις τι θέλεις να ρωτήσεις. Και να ρωτάς πράγματα που σε ενδιαφέρουν εσένα. Και μην βγαλεις καθόλου αρνητισμό.
Drake wrote
Μου αρέσει αυτή η λογική, αλλά μου χει τύχει να χαιρετήσω πρώην target και να μιλήσει με μία υπεροψία και υφάκι.Επομένως οκ,εγώ της μιλώ με φιλικό ύφος,αλλά αν η ανταπόκρισή της είναι ψυχρή, δε θα φανώ σαν μαλάκας απέναντί στο γύρω περιβάλλον (DLV);
Υπεροψία και υφάκι? Πω η καλύτερή μου. Αν λοιπόν σου μιλήσει κάποια με υφάκι και υπεροψία, τότε ήρθε ή ώρα για την προσγείωση
πχ
‘’Δεν καταλαβαίνω το στυλ σου και ειλικρινά δεν μου αρέσει. Όταν πάρεις μαθήματα κοινωνικότητας και μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος τα ξαναλέμε.’’
Ή
‘’Ποιος σου έχει μάθει να μιλάς έτσι? Παρτο χαμπάρι. Με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να σου κάτσω.’’
Ή
‘’Πω χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές. (και γυρνώντας στην παρέα της) Ρε παιδια έτσι είναι συνέχεια?’’
Πέρα όμως από τι μπορείς να πεις (γιατί υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις) πρέπει να καταλάβεις ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων που ένα HB που σε κάποια φάση της την έπεσες έχει υφάκι, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα το έχει αυτή και όχι εσύ. Βεβαια δεν ξέρω τι είχες πει στην συγκεκριμένη όταν της την έπεσες. Αν θέλεις να το πάρουμε και λίγο διαφορετικά, όταν κάνεις πέσιμο, το κυριότερο που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι το social conditioning. Αν εσύ λοιπόν πας και χτυπήσεις δυνατά στον πυρήνα του social conditioning που έχει, τότε υπάρχει η περίπτωση την επόμενη φορά που θα σε δει να μην σου μιλάει. Μην το πάρεις προσωπικά.
Drake wrote
Εσύ πιστεύεις ότι για έναν αρχάριο πως αξίζει το natural game; Δε θα του φανεί βουνό; (επειδή έχω διαβάσει κάποια στο παρελθόν και δε μου δωσαν τίποτα)
Το natural game δεν είναι κάτι που το διαβάζεις και πας και το εφαρμόζεις. Κρύβει ολόκληρο mindset από πίσω το οποίο καλλιεργείται και χτίζεται. Και για αυτό δεν σου έδωσε κάτι όταν το διάβασες. Είναι σαν να μου λες ότι θα διαβάσεις David-X και θα εφαρμόσεις αυτά που λέει. Μπερδεύεις το μυαλό σου άσκοπα. ‘’Να κάνω ΜΜ, να κάνω κάτι άλλο, να παίξω natural, να παίξω RSD κτλ’’. Και άκρη δεν θα βγάλεις και αποτέλεσμα δεν θα έχεις. Αντί να αναρωτιέσαι τι να εφαρμόσεις, γιατί απλά δεν αρχίζεις να κάνεις κάτι? Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι διάβασε Franco.