Drake wroteΜία ερώτηση σχετικά μ’αυτό.Ο grasdas είπε πως είναι για μη high energy μέρη.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βρω μια stack routine διαφορετική για τα high energy μέρη;
Εννοείται! Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στο δρόμο ή σε κάποιο χαλαρό μπαράκι.
Αλλά αν είσαι μέσα στο club και με το ζόρι μιλάς με την άλλη, πως να τρέξεις αυτή τη ρουτίνα που απευθύνεται σε όλο το σετ? Θα πρέπει να μιλάς μόνο σε μία, αν θες να ακούγεσαι…
Ή αν είσαι π.χ. Κυριακή βράδυ στο καρναβάλι(μιας και είναι επίκαιρο) όπου εκεί ακούγεσαι πιο εύκολα σε όλο το σετ και ανοίγεις με opinion, θα νομίζουν ότι τις δουλεύεις.
Κάνε calibration ανάλογα το χώρο που είσαι πάντοτε!!!
Επίσης μερικά σχόλια, με αφορμή το σχόλιο του Shooter:
1)Προσωπικά δεν έχω αμφισβητήσει και έχω πει πολλές φορές ότι η ΜΜ πιάνει! Απλά τη θεωρώ ασύμφορη από θέμα αναλογίας χρόνου/invest και αποτελέσματος. (δεν πιστεύω πως η ΜΜ μπορεί να σου αποφέρει συχνά SNL επίσης…)
2)Όπως επισημαίνει και ο Shooter, είναι μια μέθοδος φτιαγμένη για 10αρια!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Θα έχεις τα αποτελέσματα σε ένα 10αρι, αλλά οι περισσότεροι που ξεκινάνε, πολύ απλά ΔΕΝ πρόκειται να πάνε και να ανοίγουν συστηματικά 10αρια. Όσοι κάνουν MM, μην πηγαίνετε σε 6άρια-7άρια-8άρια. Δοκιμάστε την σε μεγάλα νούμερα! Αμφισβητώ πόσοι καινούργιοι το κάνουν αυτό…
3)Η ΜΜ στηρίζεται σε κάποιες συγκεκριμένες δυναμικές. Οι περισσότεροι είτε τις αγνοούν, είτε δεν τις γνωρίζουν καν! Όπως είχα πει και κάποτε στον Radar όταν έπαιζε Mystery, “Αν είναι να παίξεις Mystery, κάνε την ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!”. Δηλαδή? Μπες μέσα στο club και μίλα σε όλους… Σε όλους πραγματικά! Άντρες-γυναίκες… (Barcode infield :evil: ) Εκμεταλλεύσου τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δυναμικές που περιέχει η Μ3 και ΤΟΤΕ κατέληξε στο SHB10άρι του μαγαζιού και κλείσε το… Μην πηγαίνεις σε ένα μαγαζί με 500 άτομα και μιλάς σε 5 γυναίκες συνολικά και μετά λες πως κάνεις Mystery στο ένα και μοναδικό σετ που άνοιξες! Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση πως έκανε αυτό ο Mystery. Αν είναι να παίξεις Mystery, κάνε την όπως πρέπει! Και κατέληξε στο τοπ 10αρι του μαγαζιού! Δεν έχω δει πολλούς να το κάνουν………..
4) Είμαι 1000% επίσης, πως ελάχιστοι ξέρουν τη νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τη ΜΜ. Ειδικά οι καινούργιοι, εστιάζουν στο verbal(άντε και λιγάκι Body Languange) και αγνοούν ΕΝΤΕΛΩΣ τις δυναμικές και τη νοοτροπία της ΜΜ!
Πια είναι η νοοτροπία της ΜΜ?
Παίζεις με το “εγώ” της άλλης! Αμφιβάλλω για το πόσοι το ξέρουν… Γιαυτό απευθύνεται σε 10άρια. Γιαυτό θα πας και θα κάνεις neg και θα δείξεις αδιαφορία μέχρι να μπεις Α3…Ένα 6άρι, τι “εγώ”, τι validation και τι self esteem να έχει??? Αν θέλετε ΜΜ, πηγαίνετε σε 10αρια επιτέλους!
Πια είναι η νοοτροπία του Natural game?
Στηρίζεσαι στην αυθεντικότητα και την αποσυμφόρηση της σκέψης σου.
Πια είναι η νοοτροπία του Direct game?
Στηρίζεσαι στο Tension εκείνης της στιγμής.
Choose a pill…