Καλά χαλάρωσε.Ούτε να κλαφτώ μπήκα εδώ μέσα,ούτε να με παρηγορήσετε που ζω ένα δράμα.Η ζωή μου μια χαρά κυλάει σε γενικές γραμμές.Στο μόνο που υστερώ φέτος,είναι τα ερωτικά μου,γιατί μπήκα στο τρυπάκι του cold (πιο εντατικά) γιατί βαρέθηκα να πηδάω φίλες φίλων-κοινές γνωστές (wa) που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν το 8/10.
Όσον αφορά το investment,το ξέρω και προσπαθώ να το ελαττώσω (και ήδη από πέρισι που πίστευα πως “το μουνί σέρνει καράβι”,έχω σημειώσει αρκετή πρόοδο).
Όπως έγραψα και σε προηγούμενα μου άρθρα,δεν χρησιμοποιούσα καμία τεχνική.Διάβασα απλά 5-10 άρθρα από δω μέσα που λέγαν κάποιες γενικές αλήθειες και βγήκα για sarge.Δεν είχα (ικανοποιητικά) αποτελέσματα στο χύμα που πήγαινα κι έτσι είπα να εφαρμόσω τεχνική μπας και βελτιωθώ.
Δεν είμαι τόσο ρομποτικός στα interactions μου.Γενικότερα σαν άτομο είμαι αρκετά αυθόρμητος και ετοιμόλογος (απ’ότι μου χουν πει δηλαδή).Αν δεν ήμουν,ενδεχομένως θα κολλούσα σε κάποιο σημείο του διαλόγου(αγνοώντας την επιλογή του αυτοσχεδιασμού) και θα καθόμουν να σκεφτώ τί έγραφε η επόμενη σειρά του stack routine μου.
Τέλος δε θέλω να κάνω directs γιατί 1ον είμαι αρχάριος,2ον τα δεδομένα του sarge μου δεν επιτρέπουν στην αυτοπεποίθησή μου να μου επιτρέψει να κάνω και 3ον η φοιτιτική κοινωνία στην πόλη που σπουδάζω,είναι μια οικογένεια.2-3 συγκεκριμένα που τις είχα κάνει κάποτε πέσιμο,τις βλέπω σχεδόν κάθε μέρα (από κει που δεν το περίμενα). Απλά δε νοιώθω άνετα να φάω ήττα μετά από direct και να συναναστρέφομαι στην κοινωνία μου μ’αυτά τα άτομα.
φιλικά,
Drake
EDIT: Όλα πήγαν κατ ευχήν (ραντεβού,έξοδοι κτλ) και έγινε το lay.