Καλησπέρα σε όλους! 🙂 Όπως προδίδει και το nickname μου, με λένε Χρήστο και αυτό το καιρό μένω Αθήνα (έχω καταγωγή από αλλού).
Λόγω ηλικίας αλλά και άλλων παραγόντων (παρουσιαστικό “καλού παιδιού” που ξενερώνει πολλές κοπέλες, μόνιμη παραμονή στο friend-zone…. καταλαβαίνετε φαντάζομαι, δεν χρειάζεται να συνεχίσω). Οι εμπειρίες που έχω δεν είναι πολλές, αντίθετα θα έλεγα ότι μετριώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (και περισσεύουν και μερικά δάχτυλα 😉 ). Δεν πιστεύω ότι σ’ αυτό φταίει η εμφάνισή μου (είμαι ψηλός, μελαχρινός, αδύνατος,…) ούτε και το ότι δεν μπορώ να μιλήσω σε κοπέλα. Μπορώ πολύ εύκολα να ανοίξω συζήτηση με μια κοπέλα που γνωρίζω για πρώτη φορά, καθ’ ότι (απ’ ότι μου έχουν πει) διαθέτω και ευγένεια και χιούμορ…. απλά μάλλον ο τρόπος που τις προσεγγίζω τις κάνει να με βλέπουν μόνο “φιλικά”. :dry:
Μέχρι τώρα έψαχνα τη “μία και μοναδική”, αλλά πλέον έχω αλλάξει τρόπο σκέψεις. Μπορεί το ιδανικό ταίρι να μη βρεθεί ποτέ, επομένως γιατί να μη περνάω απλά καλά (χωρίς να υπονοώ βέβαια ότι θα εκμεταλλευτώ με άσχημο τρόπο καταστάσεις και χαρακτήρες). 😉
Για το συγκεκριμένο site άκουσα κάποια καλά λόγια στο blog: thplayerblog.com.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :cheer: