Αρχικα ρωτα τον εαυτο σου…Ποσα ραντεβου ειμαι διατεθειμενος να βγω μαζι της προκειμενου να την εχω στο κρεβατι μου?
Εγω προσωπικα δεν εχω βγει σχεδον ποτε day3,γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να σπαταλησω περισσοτερο χρονο απο την στιγμη που μπορω να βγω καποιο αλλο day2 που θα μου παρεχει σεξ.Η μονη εξαιρεση ηταν οταν δεν εγινε σεξ στο day2 για λογους ανωτερας βιας,οπως ελλειψη χωρου,χρονου η περιοδο.Πιστευω οτι μια κοπελα που ειναι διατεθειμενη να κανει σεξ μαζι σου θα κανει απο το day2.Ενα ακομα day3 δεν θα κανει την διαφορα
Για να μπορεσεις να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις πληθωρα ΕΠΙΛΟΓΩΝ.Διοτι οταν εχεις μονο μια κοπελα να ασχοληθεις,οχι απλα δεν θα σε πειραζει να βγεις πολλες φορες μαζι της αλλα θα μπεις και σε needy frame γιατι μονο αυτη μπορει να σου παρεχει σεξ την συγκεριμενη χρονικη περιοδο.Οποτε φροντισε να εχεις οσες περισσοτερες επιλογες μπορεις?Πως?Με πολλα cold approaches!
Σκεψου τον εαυτο σου μια εταιρεια που πρεπει να εχει συνεχως πρωτες υλες(γυναικες).Μην ξεμεινεις ποτε απο πρωτες υλες!
Γιατι δεν κανεις σεξ στο day 2(και ουτε καν ενα kiss close) και αναγκαζεσαι να πας σε day3,4,5,20?
1)Γιατι εχεις ως belief σου οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ μαζι της πολυ νωρις
2)Γιατι δεν εχεις ορισει στον εαυτο σου μεχρι ποσες φορες ΘΕΛΕΙΣ να βγεις μαζι της μεχρι να κανετε σεξ
3)Γιατι αφηνεις να θετει τον ρυθμο η κοπελα και δεν τον θετεις εσυ
1—>Πιστευεις οτι χρειαζεται πολυ καιρο για να κανει σεξ μαζι σου,γιατι δεν σε ξερει καλα,γιατι πρεπει να νιωσει ανετα κτλ…Εαν το πστευεις θα το πιστεψει και αυτη.Λειτουργησε σαν να θεωρεις αυτονοητο οτι ποτε δεν ειναι αρκετα νωρις για να κανετε σεξ και εχε ως mindset οτι για να φτασετε στο day2 το καθυστερησατε ηδη
2–>Το ειπα και στην αρχη.Ορισε στον εαυτο σου μεχρι ποσες φορες θα βγεις μαζι της για να πετυχεις το σεξ.Φροντισε να ειναι λιγες ωστε να κινητοποιησεις τον εαυτο σου γρηγορα προς αυτη την κατευθυνση
3–>Η απολυτη τεχνικη…Set the rythm.Δωσε εσυ τον ρυθμο και μην περιμενεις αυτην.Για να το κανεις αυτο πρεπει να μην σε νοιαζει τι σκεφτεται και να κανεις αυτο που ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!Ο ρυθμος που θα δωσεις ξεκιναει ηδη απο την ωρα που θα της μιλησεις και οχι την ωρα που θα βγειτε day2.Φροντισε λοιπον να της δωσεις να καταλαβει ποιες ειναι ο προθεσεις σου και γιατι μιλατε.Μπες δυνατα και sexual απο την αρχη.Δεν θα αναρωτιεται γιατι της μιλας και που θελεις να το πας.Θα ξερει οτι αν δεχτει να βγει μαζι σου day2 θα γαμηθει.Το εδειξες απο την αρχη εξαλλου.Δεν μπορει να περιμενει κατι διαφορετικο απο σενα…Αντιθετα αν αφησεις ενα δευτερολεπτο να δωσει τον ρυθμο η κοπελα,μπεις αδυναμα και κρυψεις τις προθεσεις σου ,θα εξαρτασαι απο το ποτε θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ εκεινη να πηδηχτειτε.Πιθανον μην πηδηχτειτε ποτε.Εξαλλου μπηκες αδυναμα….ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ–>ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΥΓ…ΠΟΤΕ μην ρωτας για το φιλι και για οποιαδηποτε κινηση σου προς αυτην….GO FOR IT