Καλησπερα αλανια, εχω καιρο να γραψω στο φορουμ λογω εξεταστικης αλλα παροτι δεν κανω συστηματικο sarge, ουτε πολλα openings εξελισσομαι με αργα και σταθερα βηματα και χαιρομαι για αυτο🙂
Ειχα ανοιξει μια HB7-7,5 με πολυ καλα στοιχεια σε ενα Carefour που εκανε promotion kinder σοκολατα και μετα απο ενα indirect oppener….
Ε: Ξερεις κατι HB? Εισαι και γαμω τα τυπακια. Θελω να ξαναβρεθουμε καποια στιγμη εκτος δουλειας, γραψε μου τον αριθμο σου…
ΗΒ: Εεεεε, δεν το συνηθιζω αυτο, να δινω ετσι τον αριθμο μου, εεε
Ε: Εγω να δεις! Χαχαχα. Ειναι πολυ σπανιο. Σε ειδα, μου αρεσες και θελω να σε ξαναδω.
ΗΒ: Ναι απλα δεν ειμαι και στην καλυτερη φαση αυτη τη στιγμη…
(Στο σημειο αυτο θα ειχα φυγει σαν κοτα μα ελα που 2 μερες νωριτερα με εκραξε ενας φοβερος wing που δεν πηρα αριθμο απο μια παρομοια περιπτωση ενω μπορουσα ευκολα… Ε οποτε συνεχισα με αποφασηστικοτητα)
Ε: Ε και?
ΗΒ: Οχι πραγματικα δεν ειμαι στην καλυτερη φαση…
Ε: Ασε, ξερω.Γκομενικο ε?
ΗΒ: Ναι!
Ε: (γελαω) ασε εχω εμπειρια.. Περασα κατι παρομοιο σχετικα προσφατα. Ελα, φυγε, τελος, πισωγυρισματα… Ε?
ΗΒ: Ναι..!
Ε: (Συνεχιζω σε playfull ευδιαθετο tone, δεν θυμαμαι τι της ελεγα αλλα την καταφερα)
HB: Πω πω δεν το πιστευω αυτο (ενοιωθε εκπληκτη που μου εδινε τον αριθμο της μετα απο 5′ γνωριμιας), πρεπει να το κανεις συχνα αυτο ε?
Ε: Εγω? Ουτε καν! ( απορημενος)
ΗΒ: Ναι ναι καλα, αστα αυτα! (εδω ξυπνησα και καταλαβα οτι γουσταρε και ηταν shit testaki)
Ε: Γαμωτο! Με κατάλαβες… Είμαι ο Καζανοβα των Σουπερ μαρκετ… Γυριζω ολα τα Carefur και την πεφτω σε ομορφα κοριτσακια που κανουν promotion
ΗΒ: Χαχαχαχα Είμαι σίγουρη! Το βλέπω…
Ε: Ναι σου λεω… Ασε… Μεγαλος αλητης!
ΗΒ: (Γελαει και μου λεει🙂 Ακου, πραγματικα ομως δεν ειμαι σε φαση για να βγω και να γνωρισω καποιον αυτη τη στιγμη…
Ε: Ακου, το οτι μου δινεις τον αριθμο σου δεν σημαινει οτι θα βγουμε κιολας. Δεν υπογραφουμε συμβολαιο και δεν μας δεσμευει κανεις.
Αν μου πεις αυριο μεθαυριο οτι δεν θελεις, δεν βγαινουμε και τελειωσε…
ΗΒ: Συνεχισε με κατι χαζομαρες και πηγε να με ρουφηξει στην πραγματηκοτητα της, οποτε την σταματησα αποφασηστικα)
Ε: HB, σου παρουσιαζονται καθε μερα ωραιες ευκαιριες στη ζωη σ?
ΗΒ: Οχι.
Ε: Ωραια, ουτε και σ εμενα (λαθος μου το καταλαβα μετα αλλα δεν τρεχει κατι), γι αυτο και τις εκμεταλλευομαι. Σε ειδα σε συμπαθησα και ειπα να σε γνωρισω, απο κει και περα…
ΗΒ (με διακοπτει): Εσυ εισαι η ωραια ευκαιρια της ζωης μου (με ειρωνικο υφακι και γελαει)
Ε: Ε καπου εδω ηξερα οτι με φλομωνε στα shit tests αλλα ειμαι ακομα λιγο απειρος να διαχειριστω κατι τετοιο, αρχισε να με παρασερνει απο την alpha εικονα που εβγαλα σε ενα needysness οποτε εκανα το καλυτερο που μου ηρθε εκεινη τη στιγμη… Γελασα και της ειπα: Ωραια ολα αυτα αλλα μ αυτα και μ αυτα εχω αργησει… Καλη συνεχεια, φιλακια! (χαμογελαστα και playfully αλλα με ειχε λυγισει :p Πρεπει να εχασα και σε voice tonality, ανυσηχησα οτι τα θαλασσωσα)
Με χαιρετισε και εφυγα… Προσπαθησα να την αποθηκευσω στο iphone αλλα για καποιον λογο δεν μπορουσα και της στελνω μετα απο λιγο: Μα τι παιζει μ εσενα?ουτε το κινητο μου δεν θελει να σ αποθηκευσει…
Ποσταρω γιατι θελω ενα cold read (απο την συνομιλια με sms που ακολουθησε) για την κοπελα βαση συνομιλιας, γτ νοιωθω οτι γουσταρει απλα ειναι σε μια παραξενη φαση οπως ειπε και δεν θελω να το πιεσω γτ δεν υπαρχει λογος. Τα εχω περασει και ειναι ηδη αρκετα πιεσμενη. Θελω ομως να εκμεταλλευτω το number close για να την ξαναδω στο μελλον υπο αλλες συνθηκες γτ μου αρεσε θελω να το προχωρησω. “ Τοοοο Χω ” 😛 Που λεει και ο Radar B)
ΗΒ: (2 μερες μετα): Γεια σ Δημητρη συγνωμη που δεν εχω ακομα απαντησει απλα ειχα αρκετες δουλειες…
Ε: (Την επομενη μερα) Ολα καλα?
ΗΒ: Ναι Δημητρη ολα καλα συγνωμη απλα εχω πολυ διαβασμα και θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σ εισαι μια χαρα παιδι απλα εγω δν ειμαι στν φαση να βγω ελπιζω να με κτλβσ…
Ε: Δεν υπαρχει καμια πιεση, τα παμε αυτα…
ΗΒ: Χαιρομαι και συγνωμη αν δν μιλησαμε νορμαλ αυτες τις μερες… Ειχα κ εγω πολλα…Ελπιζω να τα ξαναπουμε καποια πιο φυσιολογικη γεια σ!
Ε: Να εισαι καλα…
Ολα θα πανε καλα στο τελος 🙂
Και δεν της ξαναεστειλα. Αυτο εγινε πριν μια εβδομαδα.
Σκεφτομομουν ν αφησω 2 ακομα να περασουν και να της στειλω κατι τυπου: Τι κανεις παλιοκοριτσο?? (thank you Scandalus, τα σπαει η ατακα)