Γεια σε όλους 🙂 Είμαι 20 χρονών…σπουδάζω σε μια επαρχιακή πόλη στη Β.Ελλάδα και είμαι από την Αθήνα.Με το αντίθετο φύλο τα πάω πολύ καλά…η έτσι πίστευα,ήμουν σχεσάκιας (κυρίως) αν και αυτό άλλαξε από όταν έγινα φοιτητής :evil: Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και κανένα ταλέντο…απλά λόγο καλής εμφάνισης,γνωριμιών (μέσο κονε) και κάποιες φορές από δικά μου πεσίματα είχα σχεδόν πάντα γκόμενα.
Τώρα όσων αφορά το game το έμαθα από τον κολλητό μου λίγο πριν τα χριστούγεννα (2014), ετσι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε.Διάβασα το παιχνίδι του στραους που μου ανέβασε τη ψυχολογία στα ύψη και με έκανε να ξετρελαθώ με το παιχνίδι.Τώρα αυτή τη περίοδο διαβάζω ένα βιβλίο για NLP το οποίο φαίνεται αρκετά καλό…(αν υπάρχει κάποιο topic με NLP στείλτε το μου αν σας είναι εύκολο).Ξεκίνησα με ρουτίνες του στυλ ζήταγα γνώμες αλλά όσες έτοιμες χρησιμοποίησα δεν μου έβγαιναν,το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι μια να μου λέει “Ντάξει τελείωσες;” :lol: μόνο 2 δικές μου ρουτίνες έπιαναν κάποιες φορές.Μετά το γύρισα λίγο στο natural και φάνηκε να μου ταιριάζει πιο πολύ αν και πιστεύω είναι ανάλογα την περίσταση.Με λίγα λόγια είμαι στην αρχή ακόμα.Στόχος μου είναι να μπορώ να σαρτζαρω και σκληρά 10αρια στα οποία χάνω τη μπάλα και εχω ΑΑ. 🙂
Και τέλος το site το βρήκα τυχαία στο google καθώς έψαχνα διάφορα.Αυτά από εμένα…καλά σαρτζαρίσματα εύχομαι σε όλους 😉