Καλησπερίζω όλη την παρέα από την όμορφη Θεσσαλονίκη!Είμαι 19 χρονών κ είμαι φοιτητής του 2o έτος στο πολυτεχνείο.Είμαι γραμμένος στη σελίδα εδω και ενα μηνα διαβάζοντας κάποια πραγματα στο διαστημα αυτο.Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλονικη την Κυριακή που μας περασε (8/3/15) αποφασισα να κανω Intro και να γινω πιο ενεργός στο forum.Γνωριστικα με αρκετα ατομα και ειχα την ευκαίρια να κανω wings, που ηταν απο την αρχη που γραφτηκα στη σελιδα ο κυριος λογως μου.Το game το βρηκα για πρωτη φορα το καλοκαιρι το 2014 τυχαια στο youtube απο τον sasha daygame και μετα τους rsd χωρις να ασχοληθω εντατίκα στη αρχη.Αρχισα να παιζω πιο συστηματικα το Οκτώμβριο αφου ειχα αποκτησει καποιες εμπειριες το καλοκαιρι και ηθελα περισσοτερες. Γενικά σαν χαρακτήρας θα έλεγα οτι είμαι αρκετα ανοιχτόμυαλος και εξωστρεφής σε αντίθεση με τα σχολικά μου χρόνια που ημουν αρκετα κλείστος σαν άνθρωπος.Παρόλα αυτα είχα κατι μικρες “σχεσουλες” στο λύκειο χωρις lay βεβαια.Τα πρωτο μοu lay το ειχα στα 18 και ηταν κλασσικα απο γνωριμια κοινων γνωστων.Πριν μαθω για το παιχνιδι ειχα καποια lay και λιγες εμπειριες.Δε ξερω αμα εχει σημασια αλλα πριν το game ειχα συνολικα 4 lay και μετα 5 ,συνολικα 9 μεχρι στιγμης και τα περισσοτερα απο night game.Γενικα πιστευω (επειδή ειχα/εχω και αρκετες φιλες γυναικες) νιωθω ανετα με το να μιλαω και να βρισκομαι με αυτες.Τελος τη σελιδα τη βρηκα μονος μου σε μια αναζητηση για ελληνικο pua.