Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Αντώνης, είμαι 28 και τα τελευταία 2 χρόνια μένω μεταξύ Αθήνας και Αγγλίας, όπου κάνω μεταπτυχιακό ενώ παράλληλα εργάζομαι. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ εσωστρεφής και κάνω πολύ δύσκολα παρέες. Και εδώ στο φόρουμ, δηλαδή, ήμουν μερικές μέρες γραμμένος και απλά διάβαζα πριν αποφασίσω να συστηθώ. Διαβάζω πολύ (βιβλία, κόμιξ, ποίηση), γράφω αρκετά και γενικά ασχολούμαι με αρκετά geeky πράγματα, κάτι για το οποίο έχω φάει πολλή κοροϊδία και bullying κατά καιρούς. Σε σχέση με τις γυναίκες, δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα καλός, τόσο εξαιτίας της εμφάνισης που έχω επιλέξει (είμαι γκοθάς) όσο και γιατί όταν έφτανα να πλησιάσω μια κοπέλα, ποτέ δεν ήξερα τι να πω, με έπιανε άγχος, πανικός ότι θα με δουλέψει για το πώς ντύνομαι, το τι διαβάζω, τι μουσική ακούω κλπ. Μέχρι που, εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω σε αποσπάσματα από τη σειρά του Mystery στο YouTube…ΣΟΚ. Αυτός ο τύπος είχε μαύρα νύχια, όπως εγώ, και ντυνόταν εξωπραγματικά κι όμως κατάφερνε να είναι κοινωνικός και να έχει επιτυχία στις κοπέλες! Δεν το πίστευα. Ok, εντάξει, είδα τη σειρά μετά και φαίνεται ότι είναι στημένο, αλλά διάβασα και για τον Mystery και τη μέθοδό του και γενικότερα και εδώ και πιάνει! Εξωπραγματικό, ήταν σαν να μου έριξε κάποιος στο κεφάλι έναν κουβά κρύο νερό. Κατάλαβα πως δεν έφταιγε η εμφάνισή μου, αλλά η νοοτροπία μου. Γιατί δεν έψαξα κάποιο αντίστοιχο σάιτ στην Αγγλία, θα μου πείτε. Λογικό. Δεν ξέρω γιατί, ποτέ δεν κατάφερα να νιώσω άνετα σ’ αυτή τη χώρα, σκέφτονται τελείως διαφορετικά, δεν έχουν τις εμπειρίες μας και, τέλος πάντων, μου φάνηκε καλύτερο να ξεκινήσω από μια ελληνική κοινότητα. Από το σάιτ (που το βρήκα ψάχνοντας για κάποια ελληνική pua κοινότητα) θέλω να βρω τρόπους να βοηθηθώ στην αλλαγή της νοοτροπίας μου, στο να γίνω πιο κοινωνικός, να σταματήσω να αισθάνομαι τόσο στο περιθώριο και να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου. Και να είμαι πιο άνετος με τις κοπέλες, εννοείται, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα, το βασικό μου πρόβλημα είναι το πόσο μοναχικός έχω μάθει να είμαι στα πάντα. Είμαι πολύ, πάρα πολύ καινούριος στο θέμα του Game, εντελώς άσχετος, βασικά, που μόλις ξεκίνησε να μελετάει κάποια πράγματα πάνω σε αυτό και θέλει να προσπαθήσει να τα εφαρμόσει, ελπίζοντας και στη βοήθεια της κοινότητας. Αυτά, ελπίζω να μην έγραψα πολλά και υπόσχομαι να μη σας πρήζω συνέχεια με ερωτήσεις! 🙂