Πως εξηγηται οτι οι γυναικες μετα τον χωρισμο ειναι παντα τοσο αδιαφορες ???
The Facts :
Ηλικια 18 και για τους 2. Εχουν περασει 4 μηνες απο τοτε που χωρισα με ενα πολυ /ξεχωριστο/ ατομο για εμενα. Δεν της μιλησα καθολου μεσα σε αυτο το διαστημα .
Να μην τα πολυλογο ομως …
The problem :
Μιλησαμε πριν απο 2 εβδομαδες περιπου (εκανε κινηση για συζητηση και αποφασισα να την εκμεταλλευτω) . Αφου εφερε εκεινη το θεμα μεσα στον διαλογο (περι σχεσης) της ειπα αυτα που ηθελα . (πολλα συναισθηματα απο την πλευρα μου (μην με παρεξηγησετε ημουν και ειμαι πολυ τσιμπιμενος και δεν μπορω μεχρι και τωρα να καταλαβω τον λογο 😛 )) .
Μπλα μπλα μπλα καταληγει να μου λεει πως δεν θελει να κανει σχεση τωρα (μετα τους 3 μηνες λεει ισως <– μονο γυναικα θα το ελεγε αυτο) επειδη δεν εχει ορεξη καθως και οτι δεν νιωθει αρκετα “καλη” με τις σχεσεις (ειμουν η 1η της σχεση btw). Επισης συνεχιζει αναφεροντας οτι ηθελε να μεινουμε φιλοι (μιας και αυτο ημασταν εδω και 3 χρονια) και οτι δεν ενιωθε καλα που δεν τις μιλουσα για ολο αυτον το καιρο. WHAT??????
Ακομα και εαν ηθελα να της μιλησω δεν το εδειχνε καν .LOL
Τελος , το συγκεκριμενο post το κανω καθαρα για να μπορεσω να καταλαβω την συγκεκρμενη γυναικεια συμπεριφορα μιας και την εχω συναντησει αρκετες φορες :dry:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,
Mygnonian