Σας χαιρετώ! και εγώ με την σειρά μου χαίρομαι που έκανα έγγραφή στο forum. Είναι πραγματικά πολύ καλή δουλειά και άλλωστε όπως φαίνεται είναι δουλειά ετών. Συγχαρητήρια λοιπόν στους ιδρυτές, διαχειριστές και όλους όσους αλληλεπιδρούν.Σίγουρα σε ένα forum κάποιος μπορεί να βρει συμφωνίες και διαφωνίες αλλά και αυτό άλλωστε είναι το νόημα ενός forum. Έτσι γεννιούνται νέες ιδέες και νέες πράξεις. Έτσι λοιπόν και εγώ με την σειρά μου ελπίζω να συνδράμω προς την καλή κατεύθυνση και να ανταλλάξουμε επιρροές.
Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα, έζησα λίγα χρόνια στην επαρχία, έπειτα ξανά στην Αθήνα, σπούδασα πληροφορική στην Αγγλία, μετά δούλεψα εκεί και έχω ταξιδέψει σε διάφορα μέρη. Τώρα βρίσκομαι στην γενέτειρα πάλι για κάποιο διάστημα.
Οι σχέσεις μου ήταν κυρίως καλές με το άλλο φύλλο. Δεν κρατάω νούμερα αλλά ούτε και καλάθι με κεράσια. Το σίγουρο είναι ότι μου αρέσει να ασχολούμαι και να μαθαίνω νέα πράγματα ώστε να βελτιώνομαι εγώ αλλά και με κάθε νέο μου εγώ να μπορώ να βοηθάω και να βελτιώνω άλλους. Ο εγκέφαλος είναι μηχάνημα που κολλάει και θέλει καλό γρασάρισμα και καλό λογισμικό. Όσο το αφήνουμε στα ίδια τόσο μοιάζει με μια αργοσαπισμένη παρκαρισμένη αντίκα.
Με το παιχνίδι ασχολούμουν και είχα ανησυχίες από αρκετά παλιά. Ίσως να πηγαίνει 7 χρόνια πίσω όπου αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που μπορεί να αρχίσει μία σχέση. Ένα καλό άνοιγμα; Μόνο η εμφάνιση; Μία μηχανή και καλές σούζες; Πιο καλό χαρτζιλίκι από τον μπαμπά; Έπειτα τι είναι αυτό που κρατά μια σχέση, τι προκαλεί την φθορά της, πως την σώζεις, γιατί να την σώσεις, πόσο μπορεί να διαρκέσει, πως τελειώνει και πως ανακάμπτεις, πως ξεκινάς ξανά και σε τι βάση…. Έχω κάνει μεγάλες αλλά και εξαιρετικά μικρές σχέσεις της μιας εβδομάδας. θα έλεγα ότι έχω πειραματιστεί με πιο δομημένο παιχνίδι τύπου Neil Strauss αλλά και DavidX και άλλους τα τελευταία 3 χρόνια. Η γνωριμία μου με το παιχνίδι για πρώτη φορά έγινε στο Λονδίνο σε ένα σεμινάριο με θέμα το dating και εκεί άκουσα για διάφορες προσεγγίσεις γνωστών του χώρου (mystery, gambler, κλπ) και έπειτα ξεκίνησα την αναζήτηση. Έχω ασχοληθεί με θέματα αυτοοργάνωσης, βελτίωσης, motivation, NLP και άλλα, πάντα με επιφύλαξη και επιλεκτικά. Σε τίποτα από αυτά δεν πίστεψα απόλυτα, ούτε ταυτίστηκα. Ωστόσο τα φιλτράρισα και πείρα κάποια κατά την προσωπική μου γνώμη καλά στοιχεία.
Το forum μου το σύστησαν με τα καλύτερα λόγια κάποιοι γνωστοί μου που δεν γνώριζα καν ότι ασχολούνταν με το άθλημα. Ο κόσμος είναι μικρός :-)
Καλό ταξίδι σε όλους και καλή δύναμη!