γεια σας φίλοι μου. ας συστηθώ και εγώ λοιπόν. είμαι 28 και τα τελευταία 6 χρόνια ήμουν σε μια σχέση που μου ρούφηξε την ψυχή. βλέπεται την άφησα να συνεχιστεί με το ζόρι και έχασα 6 απο τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. τώρα που τελικά αποφασίσαμε απο κοινού να τελειώσει έχω χάλια αυτοπεποίθηση μιάς και έχω αρκετά χρόνια να νιώσω ελεύθερος και να παίξω με μωράκια.
βγαίνω που λέτε έξω στο κουρμπέτι και συνειδητοποιώ οτι τα πράματα έχουν αλλάξει απο την εποχή μου, Κάποτε έβγαινα έξω με αυτοπεποίθηση, είχα πάντα ένα δικό μου πιο ροκ- αλήτικο στυλάκι και δεν χρειαζόταν σχεδόν ποτε να κάνω κίνηση γιατί τα τσικάκια την κάνανε για μένα. οπότε καθόμουν αρακτος και περίμενα. Πλέον , για έναν άγνωστο-περίεργο λόγο βλέπω όλες να έχουνε γίνει κουκλάρες. βυζιά, μπουτια, κώλοι έξω και αφηνιάζω. όλες με υφάκι γκομένάρας. Σκεφτηκα οτι για όλο αυτό φταίει το κωλο facebook. και τί εννοώ? ξεκίνησε μία να βάζει φώτος φτιαγμένη και νάσου τα like και τα σχόλια απο δίπλα του τύπου "όμορφη, κουκλάρα, κλπ. ζήλεψε η φίλη της και η φίλη της φίλης της και ξαφνικά όλες μετατράπηκαν σε σεξοβόμβες. περνάνε δίπλα μου 18χρονα κοριτσάκια με τα σορτσάκια τους, τόσο φτιαγμένες και προσεγμένες και λέω στον εαυτό μου “αμα δε σε βιάσω θα εισαι τυχερή.” πάνε λοιπόν οι πατσαβούρες. πλέον εκει που έβλεπες 6 μπάζα 3 γαμίσιμες και 1 μουναρα πλέον βλέπεις 6 γαμήσιμες, 3 υπέρμουνα και 1 μπάζο.
θα μου πείτε το ίδιο ισχύει και με τους άντρες. πρίν 8 χρόνια κανείς δεν είχε μανίκι, κανείς δεν είχε ξυρισμένο στήθος, κανείς δεν είχε σωματάρα, κανεις δεν είχε περιποιημένο μαλλί όπως τώρα.
και που είμαι εγώ σε όλα αυτά? κάποτε έβγαινα έξω και ήξερα οτι μέτραγα. πλέον βγαίνω έξω και περνάω απαρατήρητος. τίποτα το ιδιαίτερο. έχω καιρό που έχω αφήσει τον εαυτό μου στη μοίρα του και δεν ασχολούμουν. το θέμα είναι απο εδώ και μπρός τουλάχιστον να χαρώ την ζωή μου και να ζήσω αυτα που δεν έκανα 6 χρόνια τώρα που μπορώ και δεν είναι ακόμα αργά. απλά βλέπω οτι έχω μείνει πίσω.
όπως είπα και πρίν παλιά είχα συνηθίσει τις γυναίκες να με παρατηρούν- να μου μιλούν ή τουλάχιστον να μου δίνουν το έναυσμα. πλέον περνάω απαρατήρητος. όπως καταλαβαίνεται δεν έχω συνηθίσει να την πέφτω σε γυναίκες και άν το έκανα απο τότε έχει περάσει καιρός. πλέον νιώθω να μου κόβονται τα πόδια και νιώθω χάλια για αυτό.
για να μη σας πρήζω. απλά αποφάσισα να με αλλάξω. να ξαναβρώ τον εαυτό μου και την αυτοπεποίθηση μου, να ξανανιώσω οτι περνάω καλά και να ξαναμπώ στο παιχνίδι που τόσο μου έχει λείψει. βρήκα τυχαία όλο αυτό το θέμα με το Pick up και κατάλαβα πως είναι αυτό που χρειάζομαι για να με βοηθήσει. ακόμα δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει, δε το έχω δει στην πράξη παρα μόνο τα επεισόδια του Mystery που οκ, reality είναι δε μπορω να έχω εμπιστοσύνη. αλλά όπως και να έχει δεν χάνω να δοκιμάσω κάτι που θα κάνει καλό στον εαυτό μου και έχει να κάνει με το πιο ενδιαφέρων πράγμα σην ζωή. δηλαδή τις γυναίκες.
λοιπόν. αυτός είμαι εγώ, ένιωσα απλά την ανάγκη να πω την ιστορία μου. καθώ νέος εδω μέσα δέν έχω κάποιον γνωστό ώστε να με βοηθήσει στα πρώτα μου βήματα, αλλά και οι φίλοι μου είναι πολύ μακριά απο αυτήν την φάση που άμα πάω με αυτούς για παιχνίδι μόνο καλό δε θα μου κάνουνε. άν κάποιος λοιπόν έχει την καλή καρδιά και χρειάζεται έναν wingman απο αθήνα ας ενημερώσει.
keep on rockin 😛