Μενω Θεσσαλονικη ειμαι 17 χρονων και εχω ξεκινησει να ασχολουμαι (με μια μεγαλυτερη σοβαροτητα) με το pua εδω και 1 μηνα . Σαν χαρακτηρα θα με χαρακτηριζα φιλικο , ανυπομονο και σοβαρο. Με τις γυναικες τα παω μπορω να πω καλα . Λεγοντας καλα εννος με γυναικες οι οποιες θα τυχει να τις δω στον δρομο/cafe δυσκολο να παιχτει κατι … :dry: . Επισης δεν θελω να ειμαι ενας κοινος ανθρωπακος που να ψαχνει κοριτσακια . Κατι ποιο φινετσατο οχι δλδ ενας AFC
Επιπλεον στις γυναικες με εκνευριζουν οι bitching συμπεριφορες , μα πανω απο ολα θα βαλω ο εγωισμος τους . Ξερεται εκεινη την συμπεριφορα που εσυ δινεις αλλα δεν θα παρεις ΤΠΤ B) .
Εχοντας ολα τα παραπνω στο μυαλο μου μαζι με οτι εγινε στην τελευταια σχεση μου, αποφασισα να βγω απο το καβουκι μου και να δημιουργησω εναν χαρακτηρα που παντα ηθελα . Ξερεται εκεινο τον χαρακτηρα που ειναι ενας συνδιασμος the godfather + γκομενακια παντου (Πολυ παιδικο θα μου πειτε 😛 ).
Σε οτι αφορα τα skillz μου ομολογο οτι εδω και ενα μηνα που ασχολουμαι εχω παρατηρησει μια βελτιωσει στον εαυτο μου εχοντας διαβασει αρκετα posts. Η αυτοπεποιθησει που εχω εχει ανεβει και ο λογος ειναι ενας . Εχει εξαφανιστει κατα καποιο τροπο ο φοβος που εχω για τις γυναικες . ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ τελικα οι ατιμες 😛
Γνωρισα το συγκεκριμενο “αθλημα” απο το βιβλιο The Game. Ξεκινησα να το διαβαζω θεωροντας οτι ειναι ενα μυθιστορημα (φυσικα και το διαβαζα σπαμοδικα). Η αληθεια ειναι πως εχω το βιβλιο απο το καλοκαιρι του 2014 αλλα ποτε δεν του εδωσα ιδιαιτερη σημασια.
Πριν απο κανα 2μηνο googlara το ψευδωνυμο Mystery για αν υπηρχε και το πως εμοιαζε ο τυπας (δεν τον ειχα φανταστει καθολου ετσι 😛 ) . Κατα αυτον τον τροπο εμφανιστηκε και η συντομογραφεια PUA και αρχισα να πραγματοποιω πιο στοχευμενο google searching . Μετα απο κανα 2 εβδομαδες αναρωτηθηκα εαν υπαρχει και ελληνικη κοινοτητα που να ασχολειτε με το PUA. Ετσι εφτασα και στο forum σας που μπορω να πω οτι βρικα αρκετα ενδιαφερον πραγματακια !
Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να μην κουρασα κανενα ! Καλη συνεχεια και καλα posts σε ολο το team 🙂